[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Hamada d垃圾planning 都有人吹奏
唔緊要啦 只要唔係snyder既一定要吹奏 係咪先
Gotg2 moon knight 同wanda vision都好一般下 Top?
垃圾planning就應該俾人越權override決定?
任何唔係The Rock 派系接手DCU只要唔完全清除The Rock勢力=玩鳩自己

真 Snyder就係一個浪費咗DC IP十年既三流導演
TOM KING 好一般
井底到
千祈唔好用佢套Batman
Bat Cat 十鳩幾期
仲要攪到wally人唔人鬼唔鬼
某單機會員成日將個事實spin

Fans嬲Studio撚鳩Henry >fans覺得唔用Henry就係錯
Studio 反口覆舌>權鬥輸左 James Gunn當時未到

就算所有決定James Gunn未上任 佢而家係Co CEO 亦都係佢決定唔用Henry 呢個決定就會引起撚鳩Henry 被Henry fans屌都合情合理

最後觀眾會唔會改觀 咪等2025套Superman同其他DCU電影
James根本唔尊重Henry 同fans
大可以拍多套Dceu or mos2收個靚尾
問題佢急推自己啲嘢,訪問有意無意踩snyderverse(?)
最黑人憎雙重標準,口講reboot ,自殺小隊同penis maker又保留返演員
做嘢同操手明顯有問題先比人屌
連收唔收到個靚尾都未肯定,唔通仲浪費時間去處理前朝遺物咩拍到出黎收得咁繼唔繼續好,拍出黎衰咗又中伏
DCEU呢舊野宜家已經係拍又死唔拍佢又死嘅狀態
最慘係仲有4套DCEU下年要上studio 根本又想食DCEU剩餘價值 但又唔想執手尾
WBD:拍咗唔好浪費, Batgirl另計
講到咁不想沾手前朝遺。但又keep some character
你123清晒我都明
但又唔敢講明gal and Jason 嘅下場
Waller 又繼續親生仔有得拍
Amanda Waller不滅
DC Film 靈魂人物 好比MCU RDJ
由初代DCEU Suicide Squad撈到DCU
Reboot都理解 但你可以keep返d casting 而賤根決定唔keep 就算你出嚟解畫話從來無請過henry 成件事都係好撚肉酸 更何況佢仲後生過rdj拍im1果陣
James Gunn想討好埋舊DCEU班fans 咪係Flash/Aquaman 2度補拍個JL集結 (最好搵埋Ray Fisher) 結尾

彩蛋講Flash fuck the timeline reboot到DCU咪得

另外最好無成本咁出埋SS Ayer Cut
Zack 濱田 Rock Gunn 全部都要留佢
但點都要keep Waller and peacemaker
到底有無機會有Batgirl流出睇,真心想知有幾爛,爛得過SS BoP應該唔講得笑
咁點解James Gunn要為前朝同The Rock個人決定負責任?

啱用就Keep 唔啱用就唔Keep 好難明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞