[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
The rock 想black adam 可以擔DC大旗根本on9, villian 角色仲要老幾
佢直接話要拍超人算啦
完全睇唔起Shazam 同Zachary
最新占根反手記錄 (截至2023年3月)

占士根一出新Twit,所有看貼的人便都都看着他笑,有的叫道,「占士根,你又反手了!」他不回答,在新Twit裏說,「招兩個編劇,拍一部新電影。」便排出九個三四五六七八線的漫畫角色。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又準備自編自導了!」占士根睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你又反手執導新超人,屎忽鬼。」占士根便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「不能算反……反手!……DC總裁的事,能算反手麼?」接連便是難懂的話,什麼「老豆生忌」,什麼「年青版本」之類,引得眾人都鬨笑起來:Twitter內外充滿了快活的空氣。

不過導演搵佢黎試下啲鏡頭走位
之後先send俾gal照住拍,慳啲時間
同埋gal度唔到期時當backup用

Shazam 1 唔加入,拒絕Easter Egg 出現
Black Adam 唔俾提Shazam,拒絕Easter Egg 出現Zachary
Shazam 2 唔加入,拒絕Easter Egg 出現,甚至拒絕Easter Egg 出現JSA成員
Last minutes David先搵peacemaker成員上馬,
然後就可以屌James Gunn 用自己老婆
其實The Rock係美國係真紅,定只係佢成日痴到啲大製作?佢真係自己單飛嘅新IP好似都炒粉多
真紅,但overexpose
佢同Vin Diesel食正史泰龍同阿諾個尾水,美國人好撚鐘意呢類正氣肌肉傻佬打柒壞人
Vin Diesel有啲自知之明,揸住FF當長糧咬。但The Rock好似太有自信,BA呢啲三線角色點做到Thanos
FF變依家級數大片雲迪素起碼一半功勞
Rock哥似係自己搞唔起一個大IP想曲線上DC身
thanos都係得兩套電影,但the rock係想
black adam vs superman
black adam 2 black 2 furious
black adam vs justice league
black adam 3
black adam vs the avengers
2 Black 2 Furious
洗得BA太白
點解佢可以拒絕jsa成員出現 係shazam 2 cameo?

佢有咁大權力?

咁以後佢say no ,black adam出現過既角色就唔比其他人用?
DC幾時拍紀錄片
由josstice league時代講到依家
最好兩邊訪問曬 等觀眾了解成個wb權鬥內幕 一定仲好睇過咩19 dcu
上hbo定上netflix 好
佢BA製片黎
我知~ 冇諗過 佢可以唔比其他角色去參與姐
好少見人high到咁大,佢以為自己真係Tom Cruise lv?
The Rock有佢嘅plan
我想睇ba vs superman
佢起碼有心搞同肯聽fans意見
even佢係制片, 但人物角色版權都係DC手上

佢依家奪權失敗都有咁既power
奪權失敗前發生,失敗後都決定reboot 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞