[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
聽佢自己意見就有份
佢連BA都拍到咁白我怕佢日BA屌打超人都拍得出咋
reboot又好唔reboot都好啦
整件咁既大佛仲想拍宇宙點拆啊
孤立非自己project 角色=有心搞
仲要係自己角色起源
同埋想拍得jl +ss vs black adam 一定勁過Superman 一個啦
究竟賣咩葫蘆
仲ff佢係Netflix 已經夠忙 仲點會拍dc
準備續約 狂拍Rebel moon同Army of the dead
請問titans係咪好似第4季就last season好鐘意nightwing
睇Reddit 好似只係入場送嘅poster嚟
dc邊之前做過research
dcfans 7成想睇shazam vs ba
superman vs ba 得3成
9成人想睇hc做superman
因為佢哋未出bot
你先bot
又話支持賤根但票房咁低
Zack Snyder 上兩套戲票房係零
石哥拍ff 又同雲迪素炒大獲
依家加埋dc單野真係知問題係邊個到
你見佢特登出個Fake news 去死話自己套戲賺錢仲要話賺緊5至7千萬就知咩事
咁BA全球收唔夠4億 輸左就輸左
可唔可以比番ww 我
Re乜撚野boot 呀

入場睇Shazam 都係為左睇ww
好老實
真係開始老
就算唔reboot俾盡佢拍埋ww3都要換人/退場
起碼依家都仲叫住留住美好回憶
可唔可以係Aquaman2加插個JL集結做結尾 我當咁樣DCEU完結就算
gal算keep得幾好,但都開始老

HBO View count
TSS > ZSJL

Peacemaker HBO劇集單日最高收視
Subscription 由開播到結束升左44%
dc邊之前做過research
dcfans 7成想睇shazam vs ba
superman vs ba 得3成
因為佢哋未出bot
你先bot
又話支持賤根但票房咁低

HBO View count
TSS > ZSJL

Peacemaker HBO劇集單日最高收視
Subscription View count 由開播到結束升左44%

寫錯
得啦bot 斯
家下stream係美帝邊疫後真係變得緊要
好多大片都比預期收得差,收唔好片商拿拿聲賣比stream播
賣出去起碼收返D本,D兒童向戲好似特別唔好,
睇來D家庭觀眾靚仔咁仲未放心入戲院睇戲
小左批細路客dc & marvel都影響票房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞