30歲,好後悔結婚兼想離婚

1001 回覆
210 Like 1032 Dislike
起完底了,其實當初佢哋婚前都好多問題,佢都唔鍾意條女,嫌佢港女但又一齊,根本攞苦嚟呻,同埋近年港股動蕩點會買㗎!投資就買藍籌買債呢啲先叫投資零風險。
你講嘢都唔得具體,一堆虛無縹緲嘅Cliché,對於整合、理解問題,同導出解決方案毫無幫助,同樓主一柒樣

我寧願你認認真真列出兩方考慮嘅利弊嚟支持樓主嘅諗法好過
似係驚去到英國要靠老婆冇面
有無人做梗part time counsellor?
https://lih.kg/3174297

條友似真白卡
俾佢做到counselor死得人多
請給reference source related to 你呢個咁獨到嘅聽講
點會,好多千絲萬縷嘅嘢都同原生家庭同成長有唔少關係,尤其兩性 及 婚姻
原來係咁,你果然真係唔識
係架,所以只會做其他嘢
如果你識呢類嘢,你就唔會咁問
要佢肯用最少3年去處理先算啦
原來講啲你唔識嘅嘢就係引戰,你係藍c,咁自卑嘅咩?
Ching呢啲就唔係隨口噏當秘笈,有做功課
樓主,有人出嚟撐你啦,上返水未?
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站
www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》
女人冇咩野俾到你
離婚喇 "覺得我愛佢就要滿足哂佢要求" 都CLS
輕鬆解決2個家庭問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞