中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
其實組組都好聽 ,小青龍同孫八一果組我覺得直情出得碟
除左吳亦凡d意見專業少少

其他3個都on99
jony j 個格幾有星味
但次次失手
係都要拖多一集on9
吳亦凡算係最有料既,之前誤會左佢係花瓶,起碼佢評人都係聽拍子有無錯,識講重拍etc

隻熱狗真係廢到。。幾集都係執人口水尾一味對對對,一係就他的氣勢很好,嗯很搖很rock
TT幾靚仔
老實講,果三件評審係rap嘅層面上
連某幾個選手都不如,
更莫倫mc jin

潘 張真係得啖笑
hotdog都話本來係rapper
呢2件好似rap都未撚rap過
kris wu真心比意見係最有sense
對佢有少少改觀

始終要係韓國到生存
唔多唔少都要有訓練啲音樂根底,
啱啱睇啲大陸人留言,
原本諗住啲人話唔再睇,
但發現原來有啲人直接拉到最後睇完mc jin就熄
個張震嶽咁撚垃圾有咩料到 片尾仲見佢拎支結他嚟搞笑?
公道講

用英文RAP真係比其他語言易既...
同埋Mc jin 真係 超曬班 留係度都無咩意思
羸左冠軍 ,對佢都無咩意思 , 實力一早就人肯定

佢令左好多人關注 hip hop 文化 // 同埋個節目
而家佢離開都好既 (我覺得都係做媒多)
TT幾靚仔

巴打眼有事?

真真都靚仔過佢
公道講

我係節目組就直接DEL走一個評審比MCJIN做算啦
連某幾個選手都不如,
更莫倫mc jin

潘 張真係得啖笑
對佢有少少改觀

始終要係韓國到生存
啱啱睇啲大陸人留言,
原本諗住啲人話唔再睇,

唔知有冇寫手 但 kris wu 既評論 明顯高一班
起碼講得出 點樣好 點樣唔好 // 有埋樂理去引證

其他果兩個組合D意思 我都可以鳩UP到
公道講

下集就原地復活啦整到太刻意了,不過其實成個節目都係小丑,根本無邊個贏到有說服力
連某幾個選手都不如,
更莫倫mc jin

潘 張真係得啖笑
對佢有少少改觀

始終要係韓國到生存
啱啱睇啲大陸人留言,
原本諗住啲人話唔再睇,

潘: 我覺得他就是有點不一樣

連某幾個選手都不如,
更莫倫mc jin

潘 張真係得啖笑
對佢有少少改觀

始終要係韓國到生存
啱啱睇啲大陸人留言,
原本諗住啲人話唔再睇,

潘: 我覺得他就是有點不一樣

作為評判 得張吳值得留底
咁都叫多英文,人地比曬面你半英半中啦已經
On99
公道講

可能真係呢
吳亦凡算係最有料既,之前誤會左佢係花瓶,起碼佢評人都係聽拍子有無錯,識講重拍etc

隻熱狗真係廢到。。幾集都係執人口水尾一味對對對,一係就他的氣勢很好,嗯很搖很rock

熱狗怕得罪人

本身做過媒體
講少少 未睇呢套野之前以為佢淨係idol
但只可以講 現時娛樂圈韓國第一真係無講錯 無論創意 制作cp值 音樂都領先好多好多 以往既韓國只係非常利害係唱哭腔 悲腔既 但大家可以睇 由一個政府資源大力推動娛樂文化下 無論美容 音樂制作質數非常強
一間公司企下發掘既當紅idol由 17 8歲每日訓4 5小時其他時間不斷練習唱歌 跳舞 可以知道佢基本功有幾好 就算點評亦都偏向技考 歌既插入點 就算連應該8拍 16拍都可以即場聽出問題亦比到意見 可以想像佢係韓國呢6 7年學到d乜野 希望有朝一日 華人音樂可以上返亞洲第一
利申80年代至90年代 一直係香港音樂no1 2000年日本玩左十年 2010年後韓國雄霸全世界
公道講

玩大啲啦 叫啲參賽者投票foul走一個評判
一定係無料台狗收皮
佢兩個番去台灣夜場食台妹算尻數啦

本身做過媒體
講少少 未睇呢套野之前以為佢淨係idol
但只可以講 現時娛樂圈韓國第一真係無講錯 無論創意 制作cp值 音樂都領先好多好多 以往既韓國只係非常利害係唱哭腔 悲腔既 但大家可以睇 由一個政府資源大力推動娛樂文化下 無論美容 音樂制作質數非常強
一間公司企下發掘既當紅idol由 17 8歲每日訓4 5小時其他時間不斷練習唱歌 跳舞 可以知道佢基本功有幾好 就算點評亦都偏向技考 歌既插入點 就算連應該8拍 16拍都可以即場聽出問題亦比到意見 可以想像佢係韓國呢6 7年學到d乜野 希望有朝一日 華人音樂可以上返亞洲第一
利申80年代至90年代 一直係香港音樂no1 2000年日本玩左十年 2010年後韓國雄霸全世界

呢樣無得唔服
kris wu可能自己rap唔出
但作為judge係合格
公道講

玩大啲啦 叫啲參賽者投票foul走一個評判
一定係無料台狗收皮
佢兩個番去台灣夜場食台妹算尻數啦

返去唱我愛台妹算9數la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞