中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
有無徐真真Holister Remix
咁多負皮嘅
有無徐真真Holister Remix

岩岩係youtube見到佢個紅牛rap
佢freestyle真係好廢
差不多先生 熱狗好撚勁喎
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

小朋友唔識張震嶽就唔好亂話人路人,當年一首愛我別走紅撚到仆街

識佢有乜用
唱pop song勁起依個節目有乜用
你叫個跳舞評審評體操唔死?
佢起hip hop有咩作為先?
你睇佢成首歌一句都冇rap過
真係可有可無

熱狗大多數歌音樂果part,包括差不多先生都係出自佢手,咁有冇作為?

差不多先生係熱狗佢自己作曲作詞既歌黎喎
幾時變左出自張震嶽手
成堆支那犬
差不多先生 熱狗好撚勁喎
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

小朋友唔識張震嶽就唔好亂話人路人,當年一首愛我別走紅撚到仆街

識佢有乜用
唱pop song勁起依個節目有乜用
你叫個跳舞評審評體操唔死?
佢起hip hop有咩作為先?
你睇佢成首歌一句都冇rap過
真係可有可無

熱狗大多數歌音樂果part,包括差不多先生都係出自佢手,咁有冇作為?

差不多先生係熱狗佢自己作曲作詞既歌黎喎
幾時變左出自張震嶽手

我講緊編曲喎,唔係出自佢手?
https://m.youtube.com/watch?v=SrVk5pNBsG8
jonyj 鬼卞重錄版

好正

真係好正
迷上鬼卞把聲
雖然佢唔戴帽髮線後移

真係好唔明TT 點解吸到咁多女Fans....
個個話佢有顏但我真係覺得佢好樣衰
講陽光清新既顏輝子屌打N 條街

反而我覺得陽光係PG ONE 

真正陽光大男孩我覺得係辛巴
pg one, 小白,鬼卞(戴帽),jony J 都靚仔過TT
TT 個樣比我感覺就係老土MK 仔
原來真係冇買版權 真係好無恥 但觀眾黎講照睇
Youtube冇得睇 del哂
幾時再有得睇
幾時再有得睇

每星期6 7點係愛奇藝有得睇

YOUTUBE就8點到
依家睇睇下MC JIN D活動同行程
有理由懷疑佢係一早簽左公司 連個節目都係公司安排佢上

佢呢兩個禮拜瘋狂係香港大陸香港大陸 , 係大陸出完SHOW 夜晚返香港約D FANS去跑步

微博瘋狂UPDATE 又話let's try again

唔係又返黎香港試多次嘛

佢呢兩個禮拜瘋狂係香港大陸香港大陸 , 係大陸出完SHOW 夜晚返香港約D FANS去跑步

唔係又返黎香港試多次嘛

咪講過本身係請佢做評判 但佢覺得自己中文冇料所以做左參賽者

唔係又返黎香港試多次嘛

佢剩係番大陸係夜場出show講兩句都大把錢,家陣大陸堆場應該係咁爭住請佢

唔係又返黎香港試多次嘛

佢剩係番大陸係夜場出show講兩句都大把錢,家陣大陸堆場應該係咁爭住請佢

我見佢D片係有個助手定經理人叫阿娟 講廣東話

琴晚又返左香港

唔係又返黎香港試多次嘛

我見佢D片係有個助手定經理人叫阿娟 講廣東話

琴晚又返左香港

今晚,等陣會係CWB既時代出現
支那節目
下場除面具喎好似
Jony J 復活
Jony J 復活

佢啲fans好癲 見啲cap圖係咁買農夫山泉水 但票數都係唔夠hiphop man多
仲未有得睇
等得好辛苦
好期待吳生嘅表演
Jony J 復活

佢啲fans好癲 見啲cap圖係咁買農夫山泉水 但票數都係唔夠hiphop man多

可以有幾多個人復活?
好想卓卓復活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞