中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
off topic

https://youtu.be/len-uNAnYik
有無人有民西既其他片

貝貝好屈機,但成日比人話背定啲押韻

呢條片民西屈機好多。貝貝完全俾人屌到呆左
佢自己都認輸咁濟

我都覺呢段民西好啲
不過最後都係貝貝贏左
有無人同我一樣迷上左Jony J

推薦類
freestyle MC
小青龍 PG One 孫八一

聽完會開心 MC
Gai
Bridge
TT (同 2Real都算係EZ rap)
徐真真2Real(有同Jin 合作既歌)

風格類
TT 隻碟都幾有個人特識
小白、鬼卞、艾福杰尼都幾好

終極推介
作品
Jony J 歌詞超好,唔係大部分MC 既曬命曬錢曬女
Mixtape:物金女、J Hood Youtube都有

Freestyle
小青龍 & PG One
小青龍屬於押韻又可以直接攻擊人,比較市井比較貼地
PG One屬於Flow 變化好多,freestyle串人比較婉轉,算現代化

利申:四日前開始接觸Hip Hop
日日煲幾次TT Jony J d碟

小白有咩歌聽?
自問對hippop唔熟

唔明咩係flow

邊度有得惡補一下

第一頁有提到
或者再等其他巴打講多啲
連登仔支持大陸節目
hey yo
有無人鍾意PG ONE
佢個60秒真係好撚正

屌 認同
d剪接真心唔知做乜柒
好似未剪好咁

太重重複複
其實洗咩咁認真,呢 d 根本有晒劇本。
有無人同我一樣迷上左Jony J

推薦類
freestyle MC
小青龍 PG One 孫八一

聽完會開心 MC
Gai
Bridge
TT (同 2Real都算係EZ rap)
徐真真2Real(有同Jin 合作既歌)

風格類
TT 隻碟都幾有個人特識
小白、鬼卞、艾福杰尼都幾好

終極推介
作品
Jony J 歌詞超好,唔係大部分MC 既曬命曬錢曬女
Mixtape:物金女、J Hood Youtube都有

Freestyle
小青龍 & PG One
小青龍屬於押韻又可以直接攻擊人,比較市井比較貼地
PG One屬於Flow 變化好多,freestyle串人比較婉轉,算現代化

利申:四日前開始接觸Hip Hop
日日煲幾次TT Jony J d碟

小白有咩歌聽?

Jony J 真係錄mv出碟算啦
rapper急才好緊要 但佢連自己既歌詞都唔記得 rap rap下停係度真係on9
呢集好撚悶
首先呃曬全世界話係battle 點知係合家歡合唱
其次係d歌既質素真心好一般
冇一首係想loop 唔知係咪俾太少時間
最後係d導師 屌 廢撚到嘔 我上去評都好撚過佢地
至少我會講下flow 講下歌詞
屌你老母講黎講去都係廢話 冇營養既野

你上去評就冇人會睇呢個節目啦,你邊位呀
jin rap 24k magic好正

邊到有得聽??

mcjin個youtube channel有,條片係湖邊拍

邊到有得聽??

Mc Jin 個Chanel view數 明星黎講算好少

邊到有得聽??

搵唔到
連登仔追大陸節目
睇mc Jin 都算
聽埋啲gal爺 貝貝
想知小青龍同輝子邊個out
利申:主要係睇Mc Jin

邊到有得聽??

搵唔到

https://m.youtube.com/watch?list=PLSqMG1-A0hF_0y9fSghPZTNBdKEqOhcgs&v=Mvvtgr2rH5Y

https://m.youtube.com/watch?list=PLSqMG1-A0hF_0y9fSghPZTNBdKEqOhcgs&v=eEVYrjh3gGU
呢段好顛
我覺得個節目應該無freestyle battle(underground果種)
往後入左隊都應該點樣製作d歌出黎同其他隊伍比較過
同中國好聲音差唔多

邊到有得聽??

搵唔到

https://m.youtube.com/watch?list=PLSqMG1-A0hF_0y9fSghPZTNBdKEqOhcgs&v=Mvvtgr2rH5Y

https://m.youtube.com/watch?list=PLSqMG1-A0hF_0y9fSghPZTNBdKEqOhcgs&v=eEVYrjh3gGU
呢段好顛

想知小青龍同輝子邊個out
利申:主要係睇Mc Jin

音樂是無分國界的

可能唔洗死?

jony j做乜鳩成日唔記得歌詞
幾好聽都無用
商務八一哥咁撚正都foul
捧個柒頭上去

食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞