中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
老子喝了農夫山泉之後我覺得我的freestyle都有點甜 阿耶

有聲

我的實力 ON ON ON ON ON

果個 徐真真 都柒到仆街
跌入候補區果時個樣 淆到喪家之犬 咁
霸氣盡失
前幾日係utube 禁到有首中國風既rap
個MV開頭有條小船 係個湖到
有冇人知係邊條?

gai
邊度重有得睇,youtube ban 晒
找到了 thanks
TT 60秒個首好正
找到了 thanks

邊到有得睇
前幾日係utube 禁到有首中國風既rap
個MV開頭有條小船 係個湖到
有冇人知係邊條?

gai

江湖流?
Gai直程將個種gangster態度變成自己既lifestyle 真心型棍 講野個嘴歪歪地 呢d野真係唔係話扮就扮到出黎 睇其他選手都好少有個種態度 btw幾中意tizzy t
只服孫八一
找到了 thanks

邊到有得睇

應該要去返愛奇藝睇?
PG ONE最有星味
Gai直程將個種gangster態度變成自己既lifestyle 真心型棍 講野個嘴歪歪地 呢d野真係唔係話扮就扮到出黎 睇其他選手都好少有個種態度 btw幾中意tizzy t

好撚柒

好撚柒

就真係唔型
http://tw.iqiyi.com/v_19rr7mgyx8.html

跳屎忽舞女女既訪問 跳舞也是freestyle

其實係ok既 純粹係節目效果令佢果下太出眾姐

淨講樣,我覺得佢最掂

好想一巴聲埋去個個19歲黑鬼女 又樣衰又柒 話咁快比人3fail啦

好撚柒

就真係唔型

好撚生番 正宗睇樣就知大陸狗

好撚柒

就真係唔型

街邊啲mk爛仔個lifestyle都係咁
找到了 thanks

邊到有得睇

應該要去返愛奇藝睇?

係呀,去返佢地網站睇
http://tw.iqiyi.com/v_19rr7mgyx8.html

跳屎忽舞女女既訪問 跳舞也是freestyle

其實係ok既 純粹係節目效果令佢果下太出眾姐

淨講樣,我覺得佢最掂

你屌埋我個份 vava世界第一
老子喝了農夫山泉之後我覺得我的freestyle都有點甜 阿耶

有聲

霸氣盡失

雖然徐真真freestyle 個段柒到喊
但佢廣東hip hop界真係先驅者嚟
同講者個班同期 點都要respect嘅
只能夠話freestyle真係唔係佢個範

btw 母語係廣東話嘅rapper freestyle其實好蝕
用韻一定無普通話英文個啲咁易
廣東話九聲先天就少同音字

好撚柒

就真係唔型

街邊啲mk爛仔個lifestyle都係咁

但佢啲歌真係好正
https://www.youtube.com/watch?v=J7eF0FOXaMQ

依首好正...

老子一抬頭就摸得到天
https://www.youtube.com/watch?v=J7eF0FOXaMQ

依首好正...

老子一抬頭就摸得到天

有聲

霸氣盡失

成日話自己係tt師傅
又唔鋸人背佢出走 嚇到懶屎
有無宜播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞