中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
好想卓卓復活

連MC JIN都話想同佢一齊做歌
好想卓卓復活

佢同TT首battle歌,好正
Jin除面具
Jony J 復活

佢啲fans好癲 見啲cap圖係咁買農夫山泉水 但票數都係唔夠hiphop man多

可以有幾多個人復活?

網上流傳話係每星期最高票數可以復活 等到播到六強 之後嗰幾個人可以參加復活戰 爭奪一個復活名額
好想卓卓復活

卓卓依家既出場率高過哂其他人,佢rap sponsor 果度好正
好想卓卓復活

卓卓依家既出場率高過哂其他人,佢rap sponsor 果度好正

果個唔係小鬼咩
好想卓卓復活

果個唔係小鬼咩

個個係小鬼
但點解係搵佢唱中場廣告既
好想卓卓復活

果個唔係小鬼咩

個個係小鬼

傳聞愛奇藝想捧佢,一早淘汰佢之後就唱中場廣告吸人氣,最後靠票數直接復活唔洗同其他人爭,但都冇用啦,前排小鬼前一日係微博讚吳亦凡,第二日開直播串吳亦凡,就比人挖番抄襲既事出黎,而家直接放棄復活資格
有冇巴打熟大陸d 野搵到吳亦凡個表演
因為一早拍完 應該有現場睇既人po 左個表演上網?
想睇佢rap

好似話入場個陣會沒收手機
好想卓卓復活

果個唔係小鬼咩

個個係小鬼

傳聞愛奇藝想捧佢,一早淘汰佢之後就唱中場廣告吸人氣,最後靠票數直接復活唔洗同其他人爭,但都冇用啦,前排小鬼前一日係微博讚吳亦凡,第二日開直播串吳亦凡,就比人挖番抄襲既事出黎,而家直接放棄復活資格

而家直頭換埋輝子唱廣告 個小鬼個名臭哂收得皮

果個唔係小鬼咩

個個係小鬼

而家直頭換埋輝子唱廣告 個小鬼個名臭哂收得皮

有無Link
好想卓卓復活

果個唔係小鬼咩

個個係小鬼

sorry,認錯
依家睇睇下MC JIN D活動同行程
有理由懷疑佢係一早簽左公司 連個節目都係公司安排佢上

佢呢兩個禮拜瘋狂係香港大陸香港大陸 , 係大陸出完SHOW 夜晚返香港約D FANS去跑步

微博瘋狂UPDATE 又話let's try again

唔係又返黎香港試多次嘛

佢rap廣東話真係好慢好悶個flow
d文字又唔夠水平
唔好再翻香港曬時間啦
mc jin個facebook由1000個like變左最高3萬個like
好成功
依家睇睇下MC JIN D活動同行程
有理由懷疑佢係一早簽左公司 連個節目都係公司安排佢上

佢呢兩個禮拜瘋狂係香港大陸香港大陸 , 係大陸出完SHOW 夜晚返香港約D FANS去跑步

微博瘋狂UPDATE 又話let's try again

唔係又返黎香港試多次嘛

佢rap廣東話真係好慢好悶個flow
d文字又唔夠水平
唔好再翻香港曬時間啦

先帶頭盔唔太識聽rap
其實我都覺得佢唔太識中文rap
廣東話順啲 一出普通話就真係扣曬分
同埋聽過佢一兩首廣東話歌都唔多好聽(有錯請分享)
不過佢英文真係好好聽 Rhyme Book 都幾好聽
睇完預告,直覺話我知今集就係hiphopman除面具果下到完
睇完預告,直覺話我知今集就係hiphopman除面具果下到完

一定係,佢排最後一個
今集唯一要睇係周藝軒柒左
今集唯一要睇係周藝軒柒左

有得睇未

QIY有
小青龍真係冇人要佢阿?
吳亦凡表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞