中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
其實大狗好慘 話曬中國第一rapper比人當狗咁撚
bcw同yz差唔多0鏡頭
係咪因為台灣人唔播得出街

聽講係太多粗口?
我屌你老味垃圾剪接完係岩岩開始唱個個位
大狗

第一集以為佢係on9仔原來是老江湖

佢個樣笑起上黎好peace好得意
MC JIN 60秒RAP個段 有一幕係影住佢微笑 左右搖 好鬼得意
大狗

MC JIN 60秒RAP個段 有一幕係影住佢微笑 左右搖 好鬼得意

https://www.youtube.com/watch?v=aSmsdU4Le5c

1:54個度 第一次睇已經被佢吸引左

非GAY
之前POST就係咁出博認同
而家炒撚左車就潛水
連登仔真係好做

其實都有大把人估到佢係做媒啦 唔洗一碌鳩打一船人既
張震岳無著褲
其實大狗好慘 話曬中國第一rapper比人當狗咁撚

復活都無佢份
佢首差不多先生唔錯
估唔到PGONE 同BRIDGE 會唱D咁可愛既野 夾到兩個女仔表現都好好

BTW 對吳亦凡真心改觀 D評論好到位

係 佢地兩對都好好聽

螞蟻螞蟻螞蟻 像我像他像你
點知小青龍出左局?

佢係微博自爆
估唔到PGONE 同BRIDGE 會唱D咁可愛既野 夾到兩個女仔表現都好好

係 佢地兩對都好好聽

d選手都話 得到respect 評語主要係音樂出發
點解好似無睇過BCW同邊個battle就比人淘汰左既?

佢被復活先知佢係度
吳亦凡算係最有料既,之前誤會左佢係花瓶,起碼佢評人都係聽拍子有無錯,識講重拍etc

隻熱狗真係廢到。。幾集都係執人口水尾一味對對對,一係就他的氣勢很好,嗯很搖很rock

本身做過媒體
講少少 未睇呢套野之前以為佢淨係idol
但只可以講 現時娛樂圈韓國第一真係無講錯 無論創意 制作cp值 音樂都領先好多好多 以往既韓國只係非常利害係唱哭腔 悲腔既 但大家可以睇 由一個政府資源大力推動娛樂文化下 無論美容 音樂制作質數非常強
一間公司企下發掘既當紅idol由 17 8歲每日訓4 5小時其他時間不斷練習唱歌 跳舞 可以知道佢基本功有幾好 就算點評亦都偏向技考 歌既插入點 就算連應該8拍 16拍都可以即場聽出問題亦比到意見 可以想像佢係韓國呢6 7年學到d乜野 希望有朝一日 華人音樂可以上返亞洲第一
利申80年代至90年代 一直係香港音樂no1 2000年日本玩左十年 2010年後韓國雄霸全世界

mc hot dog 潘乜乜 根本唔入流
尤其係.mc hotdog 根本基本功都未得 陳冠希都ko佢
輪實力都係Kris 同張震岳

我之前篇文都講過kris
佢首差不多先生唔錯

開頭張震岳個度真係
係熱狗一上黎先hold返住個場
佢首差不多先生唔錯

開頭張震岳個度真係

張震岳惡搞
而家炒撚左車就潛水
連登仔真係好做

連登仔網路地位咁高,邊個都屌,但首當其衝炒車
熱狗FB都一早講左
佢首差不多先生唔錯

開頭張震岳個度真係

張震岳惡搞

張震岳唱「也代表我是個閒人」 真係好應景

係 佢地兩對都好好聽

d選手都話 得到respect 評語主要係音樂出發

得kris wu先真係做緊評審,其餘都係廢up
佢首差不多先生唔錯

開頭張震岳個度真係

張震岳惡搞

張震岳唱「也代表我是個閒人」 真係好應景

賤人變閒人
最精敬既 干著差不多的馬子 用著差不多的姿勢無左
而家炒撚左車就潛水
連登仔真係好做

連登仔網路地位咁高,邊個都屌,但首當其衝炒車
熱狗FB都一早講左

你不如睇返第一個POST?
播完第一集已經大把人話MC JIN係媒你又唔講?

咩都賴晒連登仔唔悶咩 去熱狗FB搞事個班肯定唔係連登仔啦
大狗

https://www.youtube.com/watch?v=aSmsdU4Le5c

1:54個度 第一次睇已經被佢吸引左

非GAY

佢個樣有啲似柴犬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞