中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
啲評判點解要戴曬黑超
啲評判點解要戴曬黑超

盲人協會
Mc jin 好撚型 佢自己走
最尾仲要加一句美國見

佢又cut得幾過引 引你下次一定要睇 不過都幾肯定mc jin係講笑 下秒即刻轉身番番黎

佢似係真係嬲嬲地

有無聽過惡魔剪輯
啲評判點解要戴曬黑超

屌 小青龍同輝子本期最佳不解釋
輝子走有d可惜 但真心realman
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?
商務八一真係可惜,比人食著佢咁好人
jony j唔知係咪節目效果
留名睇下期pg one 小白 艾杰 bridge

jony j 又係可惜 八一兄我覺得佢又係唔差

想睇gai爺battle贏左八一個idol 勁厚粉好扮野

仲有徐真真果組真係劣 2個都foul走留個輝子好過啦

徐真真死好命 咁廢都仲留得低

開心就拍手 之前已經差d比人foul

屌 得個樣
https://youtu.be/JrWQHQihn9Q
柒撚到
比人某左果d都好過佢

小鍾好撚正
佢啲綜藝係笑撚死
屌 小青龍同輝子本期最佳不解釋
輝子走有d可惜 但真心realman
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?
商務八一真係可惜,比人食著佢咁好人
jony j唔知係咪節目效果
留名睇下期pg one 小白 艾杰 bridge

jony j 又係可惜 八一兄我覺得佢又係唔差

想睇gai爺battle贏左八一個idol 勁厚粉好扮野

仲有徐真真果組真係劣 2個都foul走留個輝子好過啦

徐真真死好命 咁廢都仲留得低

開心就拍手 之前已經差d比人foul

屌 得個樣

又俾佢負碌晉級,評判係兩舊屎入面揀舊香d既屎
Vava 啲陰好怪,係咪紋上去

我覺得唔錯

立左野姐 
乜battle係咁既咩
屌又係準備好曬比條撚
如果係真。battle...好似上次freestyle咁一比已經知要foul咩人啦

另外,中國有嘻哈咁封閉英文都唔比有?
蝗唔係應該更加打飛機中國可以有rap贏黑人既中國人咩
乜撚野邏輯

真心係 一早夾好晒真係叫battle咩
根本冇能力就咁battle
話佢地兩個人一組 battle另一組仲好啦屌
有無人覺得聽gai今日rap會諗起bridge首大佬 好鬼似
美國見 好霸氣
有冇人覺得卓卓好得意
話mc jin普通話唔好仲好過話英文多啦
不過作為中國最假既節目,算係咁啦,唔洗認真睇
等左成個星期,睇第一組屌出黎
合唱當battle
jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
二黎普通話得幾句咋嘛,都講成咁
唔計中間,係咁loop果句都講成咁
都無下過苦工
你老味MC JIN一句好啦我走啦美國見型到呢

利申唔識
但係咁樣算係1VS1 BATTLE
唔係應該互串對方 ?

你咪估下熱狗BB敢唔敢出美國見JIN LOR
美國見係咩意思?

串熱狗美國都未去過之類掛

我覺得唔錯

立左野姐 

唔整咪仲靚

我覺得唔錯

立左野姐 

唔整咪仲靚

整左都正 
有冇人覺得卓卓好得意

有冇人覺得卓卓好得意

好幼嫩
jin rap 24k magic好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞