中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=J7eF0FOXaMQ

依首好正...

老子一抬頭就摸得到天

中國流派GAI
Tizzy T underground個名臭哂,未成名前就食軟飯,上咗位就忘恩負義唔要徐真真,晚晚插啲粉絲。
其實佢唱功無特別又無實力,點解咁多人鍾意佢?
連freestyle果段都喺唱自己歌詞,得啖笑
Tizzy T underground個名臭哂,未成名前就食軟飯,上咗位就忘恩負義唔要徐真真,晚晚插啲粉絲。

俾人踢爆約女粉絲爆房

俾人踢爆約女粉絲爆房

3bangz出歌diss tizzy t,佢走去搵拖馬做鳩人,點知俾人打到變豬頭,呢條濕鳩仔都有女鐘意 ,腦殘fans太多

俾人踢爆約女粉絲爆房

有冇多啲講下
Pg one有星味 應該champ

60秒簡直係教材級示範

Freestyle 果part真係即場得幾個,ps one,小青龍,mc jin,艾福比我感覺都係即場諗,jony j同真真都係,但講d野明顯冇前面果4位講得咁有變化,pg one同小青龍真係堅料

60秒簡直係教材級示範

Freestyle 果part真係即場得幾個,ps one,小青龍,mc jin,艾福比我感覺都係即場諗,jony j同真真都係,但講d野明顯冇前面果4位講得咁有變化,pg one同小青龍真係堅料

Battle Mc 出身,去過玩8miles嘅層次完全喺兩班波
Pg one唱trap同freestyle兩個狀態,好大機會奪冠,有星味有形象。 Jin 求其拎十份一實力都贏,下季應該會制作人身分出場,https://youtu.be/MHTH5HbBmME
好多rapper個實力分水嶺就喺演唱ok,但喺freestyle就謝哂皮

俾人踢爆約女粉絲爆房

有冇多啲講下

未紅嘅時候就靠紋身師女朋友包養,紅左就即刻飛人地,寫歌diss前度,平時就周圍搵女粉絲中出,正一賤種
今晚

60秒簡直係教材級示範

Battle Mc 出身,去過玩8miles嘅層次完全喺兩班波
Pg one唱trap同freestyle兩個狀態,好大機會奪冠,有星味有形象。 Jin 求其拎十份一實力都贏,下季應該會制作人身分出場,https://youtu.be/MHTH5HbBmME
好多rapper個實力分水嶺就喺演唱ok,但喺freestyle就謝哂皮

我都覺目前除左mc jin 係freestyle 同演唱都掂之外,得pg one同小青龍真係兩樣都掂,可惜孫八一冇出到freestyle 片

俾人踢爆約女粉絲爆房

有冇多啲講下

未紅嘅時候就靠紋身師女朋友包養,紅左就即刻飛人地,寫歌diss前度,平時就周圍搵女粉絲中出,正一賤種

第2個炮王 唔怪之kris幾like佢
睇完賽前beef 覺得gai都只係個虛偽faker
但佢玩中華江湖風值得推崇
老子喝了農夫山泉之後我覺得我的freestyle都有點甜 阿耶

有聲

我的實力 ON ON ON ON ON

果個 徐真真 都柒到仆街
跌入候補區果時個樣 淆到喪家之犬 咁
霸氣盡失

雖然徐真真freestyle 個段柒到喊
但佢廣東hip hop界真係先驅者嚟
同講者個班同期 點都要respect嘅
只能夠話freestyle真係唔係佢個範

btw 母語係廣東話嘅rapper freestyle其實好蝕
用韻一定無普通話英文個啲咁易
廣東話九聲先天就少同音字

巴打呢段係咪rap緊

俾人踢爆約女粉絲爆房

有冇多啲講下

巴打好激動 你估宜家追韓星追idol咩
私人生活唔係殺人放火關我撚事
屌女都唔得
香港觀眾就係咁既質素 淨係focus人地私人生活
利伸 覺得tt實力一般 但有潛力

俾人踢爆約女粉絲爆房

有冇多啲講下

屌女都唔得

不real就已經係死罪

俾人踢爆約女粉絲爆房

有冇多啲講下

屌女都唔得

有冇睇彭浩翔同黃子華果段仔棟篤笑 ,係香港,歌手係唔講歌既
巴打們點睇徐真真抄歌
一星期真漫長

我覺得60秒幾好聽 知佢freestyle係自己歌就不了
PG one 同小青龍特登追返之前佢地freestyle
巴打們點睇徐真真抄歌

講緊開心就拍手?
點睇直播
愛奇藝個網7點幾就有得睇
改名叫中文有嘻哈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞