中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
冇得聽吳亦凡同潘偉柏
冇得聽吳亦凡同潘偉柏

垃圾剪輯 又特登拖一集
冇得聽吳亦凡同潘偉柏

一切都係套路
導演:想聽就睇埋下集啦
這首歌作為約定 這首歌作為約定
點知小青龍出左局?
點解好似無睇過BCW同邊個battle就比人淘汰左既?
呢 d 一早夾好晒都叫 battle ?
之前POST就係咁出博認同
而家炒撚左車就潛水
連登仔真係好做

This is china

battle冇話一定係要freeestyle呀
rap淨係得freestyle既話應該foul淨3-4個人
韓仔show me the money都係咁做
佢照抄姐
有冇巴打熟大陸d 野搵到吳亦凡個表演
因為一早拍完 應該有現場睇既人po 左個表演上網?
想睇佢rap
Ph one同bridge呢兩組好正
節目組啲老母一定俾人問候得好慘

冇人話過係freestyle battle

關咩中國事

人地個賽制係咁
孫八一
吳亦凡真係好靚仔又有料
睇完轉粉
點知小青龍出左局?

小青龍微博自己講 睇到都O哂咀 明明咁撚勁 好過好多

小青龙的春天
6月10日 22:46來自iPhone 6 Plus
谢谢所有朋友的支持,我止步20强。但我不是被任何一个选手干掉的。可能是因为我实力不够,没有明星制作人选我。所以也挺遗憾的,中国有嘻哈成为我近几年来输的第一场!不过值得一提的是进入15强的兄弟姐妹们很有实力!请大家继续为他们加油吧!!别问我下一期还参不参加,下一期再说吧[加油][加油][加油]
等我黎返段

你媽的頭 像皮球
點知小青龍出左局?

小青龙的春天
谢谢所有朋友的支持,我止步20强。但我不是被任何一个选手干掉的。可能是因为我实力不够,没有明星制作人选我。所以也挺遗憾的,中国有嘻哈成为我近几年来输的第一场!不过值得一提的是进入15强的兄弟姐妹们很有实力!请大家继续为他们加油吧!!别问我下一期还参不参加,下一期再说吧[加油][加油][加油]

小青龍好撚勁,佢同輝子都 上集果首到目前為止最Top
點知小青龍出左局?

小青龙的春天

小青龍好撚勁,佢同輝子都 上集果首到目前為止最Top

如果個d乜野澤同周藝軒入到但foul左小青龍都幾on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞