中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
熱狗FACEBOOK都幾多人撐
小青龍嗰首歌好聽喎
jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
二黎普通話得幾句咋嘛,都講成咁
唔計中間,係咁loop果句都講成咁
都無下過苦工

agger,其實佢一開聲係咁loop個句普通話d音怪怪地,現場班友笑好似恥笑咁
其他大陸節目eg我是歌手,d韓國人唱普通話歌睇得出有下過苦工,都發音好正
佢一,兩句都發音到咁,係人地主場點夠玩啊

我覺得中間情有可原
狂loop既都咁.. 真係講唔通
熱狗FACEBOOK都幾多人撐

熱狗 MC HOTDOG:
我讓你們罵 我理解
也沒什麼好說的 誰不想當好人
那些罵我的最好在下禮拜新ㄧ集播出之後每個人都過來跟我道歉
不然我們就.....美國見👀
放輕鬆點嘛大家 祝大家週末愉快🍻
我讓你們罵 我理解

jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
都無下過苦工

agger,其實佢一開聲係咁loop個句普通話d音怪怪地,現場班友笑好似恥笑咁
其他大陸節目eg我是歌手,d韓國人唱普通話歌睇得出有下過苦工,都發音好正

我覺得佢專登

有時語言既野 唔係咁簡單既
我讓你們罵 我理解

jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
都無下過苦工

我覺得佢專登

如果真係講節目效果, 有理由相信係制作組要求MCJIN講唔正
jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
都無下過苦工

似係特登用港式發音喎 睇返佢之前freestyle啲普通話仲讀得正過宜家
張震嶽帶黑超有d似丹尼爾艾維斯
係唔正得好誇張
個「為」字
用力少少已經可以講得好好多
痴線,超多人係熱狗同潘既fb留言,屌7佢地
jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
都無下過苦工

我覺得佢專登

如果真係講節目效果, 有理由相信係制作組要求MCJIN講唔正

如果係唔正
頭幾句都唔正啦

調返轉諗, 如果佢連蝗語都發到正一正, 其他人真係完全零機會

加埋呢場BATTLE有得準備既, 佢會唔練好個幾句咩
Mc jin點解唔寫廣東話
方言都得咁廣東話一樣得姐
係中文就得啦
有冇人覺得卓卓好得意

好幼嫩

好似一個香港嘅童星 以前好似睇放學icu定唔知咩劇 有個人同卓卓好似樣 有無人知我講緊邊個

jin抵輸啦下話

一黎對手唔係弱
都無下過苦工

我覺得佢專登

有時語言既野 唔係咁簡單既

你睇左未架
狂loop果句得幾多隻字
Rodman Pun 狗哥你跟mc jin的freestyle 誰比較厲害?

熱狗 MC HotDog 當然是JIN啊 難道是我嗎

熱狗都自知比人擺上台
點解個個都話mc jin 俾人foul咗
佢八成冇俾人foul到
孫八一foul左好傷心
小青龍佢地首歌真係好正
我覺得唔會咁快foul jin既 都係做下話題
下集就會話不過咩hiphopman的skill還是比較好之類既野
始終好多人都係睇jin先睇呢套野
唔到臨尾都未必會foul
有冇人覺得卓卓好得意

好幼嫩

好似一個香港嘅童星 以前好似睇放學icu定唔知咩劇 有個人同卓卓好似樣 有無人知我講緊邊個

係佢啦
孫八一foul左好傷心
小青龍佢地首歌真係好正
我覺得唔會咁快foul jin既 都係做下話題
下集就會話不過咩hiphopman的skill還是比較好之類既野
始終好多人都係睇jin先睇呢套野
唔到臨尾都未必會foul

小青龍首歌有得dl既話就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞