中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
如果最後MC Jin 都foul 走,收視一定直插
其實mc jin段rap,
除左啲普通話講得唔係好正,
係rap嘅層面上睇得出真係實力超班,
果40條友有得同佢玩下嘅真係可能得gai,
至於口味嘅野冇得講,
佢唔係中國大冇可能做到中國式表演出來。

gai 佢造既歌係唔錯既
但freestyle 應該小青龍好d
如果最後MC Jin 都foul 走,收視一定直插

我諗啲大陸人其實都係想睇佢,
大家都知架啦,
凡係贏過外族嘅華人
大陸都會撐
其實mc jin段rap,
除左啲普通話講得唔係好正,
係rap嘅層面上睇得出真係實力超班,
果40條友有得同佢玩下嘅真係可能得gai,
至於口味嘅野冇得講,
佢唔係中國大冇可能做到中國式表演出來。

gai 佢造既歌係唔錯既
但freestyle 應該小青龍好d

其實真係1v1應該冇得鬥,
一個講普通話,一個講英文,
都唔知你講咩
Mc hotdog以為自己乜水,淘汰我靖哥哥
我又覺得冇淘汰到
只係個節目效果黎

咁搞一搞,又做到成個星期話題
https://www.youtube.com/watch?v=J7eF0FOXaMQ

依首好正...

老子一抬頭就摸得到天

中國流派GAI

佳爺 既中國風 真係好撚正
都係個句 唔洗咁嬲 mcjin肯定係合約黎
支那綜藝就係咁 不論好評負評 只要有爆點就得
越多人討論佢地越開心

MCJIN一開始唔係制作人 係選手已經係爆點
FOUL走佢又係爆點
復活又係爆點
決賽鹿死誰手再爆一個

節目效果黎姐 樓上D巴打唔洗咁認真
依家成個大陸都撐MC jin
Mchotdog隨時比人炎上
預計熱狗比網民圍剿
http://www.bilibili.com/video/av12212805
Mc Jin
都係個句 唔洗咁嬲 mcjin肯定係合約黎
支那綜藝就係咁 不論好評負評 只要有爆點就得
越多人討論佢地越開心

MCJIN一開始唔係制作人 係選手已經係爆點
FOUL走佢又係爆點
復活又係爆點
決賽鹿死誰手再爆一個

節目效果黎姐 樓上D巴打唔洗咁認真

講真 由第一集已經集集放佢最尾出場 連第一集都係
好肯定係劇本黎
邊到既熱狗都咁黑人憎
潘痿柏收撚皮啦
之前預選已經有選手全段英文被FOUL
然後潘帥已經直接講過唔想要咁多英文
仲話英文好易(ON99)

所以一切都安排好架啦
痴撚線 小青龍同輝子首歌好聽到
商務好正,可惜
我走啦 美國見
商務好正,可惜

估唔到會foul左佢
覺得佢rap得好聽過鈞澤
其實Gai同馬思唯都幾正 佢地兩個互相diss過
重慶同成都火藥味好重 依家兩邊都做trap
馬思唯有幾首係yutube上面點擊率好高 上過snoop dogg自己做嘅top 10 rap song
唔知係咪因為Gai去咗馬思唯無去
仲有一個freestyle battle king 貝貝都無去(聽講俾人捉smoke入咗去坐)
佢一開波個約定忍唔住笑左

有一個定字根本係廣東話黎
第4集有未?
有無巴打知道 公佈賽果(30:17)之後首BGM 咩名
其實Gai同馬思唯都幾正 佢地兩個互相diss過
重慶同成都火藥味好重 依家兩邊都做trap
馬思唯有幾首係yutube上面點擊率好高 上過snoop dogg自己做嘅top 10 rap song
唔知係咪因為Gai去咗馬思唯無去
仲有一個freestyle battle king 貝貝都無去(聽講俾人捉smoke入咗去坐)

貝貝你想佢唔講粗口
咁我不如唔好睇佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞