中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
foul走d高質已留低d劣人
屌 小青龍同輝子本期最佳不解釋
輝子走有d可惜 但真心realman
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?
商務八一真係可惜,比人食著佢咁好人
jony j唔知係咪節目效果
留名睇下期pg one 小白 艾杰 bridge

jony j 又係可惜 八一兄我覺得佢又係唔差

想睇gai爺battle贏左八一個idol 勁厚粉好扮野

仲有徐真真果組真係劣 2個都foul走留個輝子好過啦

徐真真死好命 咁廢都仲留得低

開心就拍手 之前已經差d比人foul

佢個freestyle 先柒到冇眼睇
都未喺台上面除面具,應該下集有轉機
唔比英文多
用哂廣東話得唔得
屌 小青龍同輝子本期最佳不解釋
輝子走有d可惜 但真心realman
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?
商務八一真係可惜,比人食著佢咁好人
jony j唔知係咪節目效果
留名睇下期pg one 小白 艾杰 bridge

講真 真係唔敢睇 果段真係要飛黎睇
唔比英文多
用哂廣東話得唔得

唔中意方言阿
頭2集,個個笑9 吳做花瓶,為左捧紅佢先揾佢

依家第4集,全世界認同佢有料

唔怪得佢係大陸可以紅成咁

邊撚個個個認同佢

收皮啦 又寬又長 又長又大

係咪叫人作羽毛球要人作同你一樣既鳩野先叫好

英文 韓文還好 聽佢rap幾好 有feel
又大又圓 個個對佢泥講算難 方言佢識但唔係熟到卜街
好似MC JIN 一樣 講普通話 同中文有限一樣
佢唔勁就當然 反正佢藝人feel 多過似rapper
未睇留名
唔比英文多
用哂廣東話得唔得

唔中意方言阿

隻台狗又話方言都得
頭2集,個個笑9 吳做花瓶,為左捧紅佢先揾佢

依家第4集,全世界認同佢有料

唔怪得佢係大陸可以紅成咁

邊撚個個個認同佢

收皮啦 又寬又長 又長又大

係咪叫人作羽毛球要人作同你一樣既鳩野先叫好

英文 韓文還好 聽佢rap幾好 有feel
又大又圓 個個對佢泥講算難 方言佢識但唔係熟到卜街
好似MC JIN 一樣 講普通話 同中文有限一樣
佢唔勁就當然 反正佢藝人feel 多過似rapper

佢下集好似唱歌
唔比英文多
用哂廣東話得唔得

唔中意方言阿

隻台狗又話方言都得

d老師如果聽唔明 就算rap得幾好 都會比人睇低一線
其實佢不如話mc jin d普通話讀錯好多
所以foul佢
同tt同組果個double 唔知咩 又係唔錯
mc hotdog

夠薑就BATTLE
唔比英文多
用哂廣東話得唔得

唔中意方言阿

隻台狗又話方言都得

最好唱佢地果啲注音野 閔南 台話

Btw你個名
有冇小青龍fans
垃圾熱狗
好啦我走啦美國見
Jony j啲歌其實好正
不過次次都唔記得歌詞
佢個腦容量究竟有幾細

佢真係好撚慘

講真 真係唔敢睇 果段真係要飛黎睇

其實邊度睇到徐真真抄歌
Jony j啲歌其實好正
不過次次都唔記得歌詞
佢個腦容量究竟有幾細

佢真係好撚慘

無得怪
自己7
睇預告見到對 孖生兄弟一秒出現咗喺個枱度等緊選擇 自己導師 即係話mc jin已經覆咗
見到吳亦凡 就不了不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞