中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
屌 小青龍同輝子本期最佳不解釋
輝子走有d可惜 但真心realman
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?
商務八一真係可惜,比人食著佢咁好人
jony j唔知係咪節目效果
留名睇下期pg one 小白 艾杰 bridge

jony j 又係可惜 八一兄我覺得佢又係唔差

八一係真係比人套路咗 sad
https://youtu.be/JrWQHQihn9Q
柒撚到
比人某左果d都好過佢
屌 點解唔係freestyle battle係合唱黎
邊撚到bat呀睇過
等我仲期待rapper互diss

我都係咁話

可能下round 會

根本唔係battle

不過40強既質素 即場battle既話 個節目唔洗睇

之前freestyle 每人有30分鐘諗 都幾多諗左d屎出黎

今次佢地都練到合唱到 拎黎諗點樣diss人都夠啦

遲d睇下有冇
今集真心冇上幾集好睇

上集即場出黎freestyle先正
依家夾晒 冇晒d真實感
睇預告見到對孖生兄弟一秒出現咗喺個台度等緊選擇自己導師 即係話mc jin已經foul咗

好似有得復活 應該復活jin 但都無晒意思了

如果復活完之後唔用同樣既理由即刻foul返走佢咪又係柒

我當真係大機會復活到JIN, JIN應唔應該玩落去先? 如果就個人收穫而言, 佢宜家QUIT, 直接出碟出SHOW都大把世界, 反而繼續玩落去仲有咩著數?

冇得唔復活佢,投票投返黎,又唔係班垃圾簡
可能到時個title係 「走嘅係hiphopman,返黎係Mc jin」

問題係JIN玩落去有咩著數先? 都心知唔會拎冠軍

製造多d話題 老實講 佢呢鑊紅左起大陸搵一年錢已經夠佢養老
我是社會上的 我是社會上的
起坎要抽中華
拜關二哥

社會gai
你老味MC JIN一句好啦我走啦美國見型到呢
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?

八一實力好好多 又好笑 商務男
覺得其實內定要留多d idol
繼續爭議idol vs underground制作話題
你老味MC JIN一句好啦我走啦美國見型到呢

利申唔識
但係咁樣算係1VS1 BATTLE
唔係應該互串對方 ?
屌 點解唔係freestyle battle係合唱黎
邊撚到bat呀睇過
等我仲期待rapper互diss

我都係咁話

可能下round 會

根本唔係battle

不過40強既質素 即場battle既話 個節目唔洗睇

之前freestyle 每人有30分鐘諗 都幾多諗左d屎出黎

今次佢地都練到合唱到 拎黎諗點樣diss人都夠啦

遲d睇下有冇
今集真心冇上幾集好睇

上集即場出黎freestyle先正
依家夾晒 冇晒d真實感

上集個freestyle都比左三十分鐘佢地寫
今集比咁耐時間寫段無粗口既battle無理由唔得掛
睇預告見到對孖生兄弟一秒出現咗喺個台度等緊選擇自己導師 即係話mc jin已經foul咗

我當真係大機會復活到JIN, JIN應唔應該玩落去先? 如果就個人收穫而言, 佢宜家QUIT, 直接出碟出SHOW都大把世界, 反而繼續玩落去仲有咩著數?

可能到時個title係 「走嘅係hiphopman,返黎係Mc jin」

問題係佢冇得唔玩落去
全民公開投票咁投佢返黎
佢都簽晒約有得話唔玩落去咩
再者我覺得佢本身已經係比錢請佢黎參加
佢嘅地位今時今日唔會參加呢d節目
都係個錢字同將來大陸個市場姐

但佢蝗語rap真係唔得
一係用廣東話,但老實講班評判一樣會foul
美國見係咩意思?
https://youtu.be/Jj_73hWj8do

準備狂loop
兩個都好正 周藝軒真係曬左個位

但佢蝗語rap真係唔得

吳亦凡就識聽廣東話, 另外嗰啲垃圾就...
我以為今集所謂既battle 係個種dj俾個beat即場freestyle 互相diss既個種battle
我以為今集所謂既battle 係個種dj俾個beat即場freestyle 互相diss既個種battle

其實依家唔係叫合唱咩 冇左battle風味

但佢蝗語rap真係唔得

吳亦凡就識聽廣東話, 另外嗰啲垃圾就...

問題係製作方唔會俾廣東話排得前
vava正

八一實力好好多 又好笑 商務男
覺得其實內定要留多d idol
繼續爭議idol vs underground制作話題

但周藝軒真係廢到仆街,仲話自己real,堅持做idol rapper咪撚影衰有實力嘅idol rapper
VAVA夾歌個陣串個partner好兇狠
https://youtu.be/Jj_73hWj8do

準備狂loop
兩個都好正 周藝軒真係曬左個位

time真心正

我開頭都以為係 sad
咁撚樣叫battle
變左中國好聲音合唱咁
商務好正,可惜

估唔到會foul左佢
覺得佢rap得好聽過鈞澤

唔知鈞澤係乜水
無啦啦彈條頭三集都未見過嘅人出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞