中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
睇預告見到對孖生兄弟一秒出現咗喺個台度等緊選擇自己導師 即係話mc jin已經foul咗

想睇gai爺battle贏左八一個idol 勁厚粉好扮野

仲有徐真真果組真係劣 2個都foul走留個輝子好過啦

徐真真死好命 咁廢都仲留得低

開心就拍手 之前已經差d比人foul

佢個freestyle 先柒到冇眼睇

講真 真係唔敢睇 果段真係要飛黎睇

其實邊度睇到徐真真抄歌

有冇抄歌唔知 但表現好差
睇完今集真係可以確定 除左吳亦凡其他評審都係鳩up d評語0營養
睇完今集真係可以確定 除左吳亦凡其他評審都係鳩up d評語0營養

一開波熱狗比嗰個扭屎忽女團入圍 已經知佢哋鳩9地
今集真係好悶
成個模式同中國好聲音兩個人合唱有乜分別 只係首歌自己作,但係d內容好多都唔係特別有咩火花
同埋好多pair都水過鴨背只求播完咁,3分鐘內就完左,之前造歌d花絮又唔係組組播
講邊個晉級個d評語又好快講完,好似好趕時間完咁,你趕時間完就剪走徐真真個d柒野啦
睇預告見到對孖生兄弟一秒出現咗喺個台度等緊選擇自己導師 即係話mc jin已經foul咗

好似有得復活 應該復活jin 但都無晒意思了

如果復活完之後唔用同樣既理由即刻foul返走佢咪又係柒
今集真係好悶
成個模式同中國好聲音兩個人合唱有乜分別 只係首歌自己作,但係d內容好多都唔係特別有咩火花
同埋好多pair都水過鴨背只求播完咁,3分鐘內就完左,之前造歌d花絮又唔係組組播
講邊個晉級個d評語又好快講完,好似好趕時間完咁,你趕時間完就剪走徐真真個d柒野啦

呢個似一個合作表演多過battle
Battle都唔diss鳩對手幾時先會有
我想在跑車裡,想要一輛法拉尼~
根本節目組請得起mc jin就比佢做導師喇
依家請佢黎,講到明唔會比冠軍佢
咁個冠軍就有"勁過mc jin"呢個title
Mc jin 又豬唔晒
戴個面具
最多話贏左hiphopman
以後上中國d綜藝節目搵真銀仲好搵喇

好洗腦
乜battle係咁既咩
屌又係準備好曬比條撚
如果係真。battle...好似上次freestyle咁一比已經知要foul咩人啦

另外,中國有嘻哈咁封閉英文都唔比有?
蝗唔係應該更加打飛機中國可以有rap贏黑人既中國人咩
乜撚野邏輯
今集真係好悶

Diss一定大把粗口
支那台邊比呢樣野
賽制就係咁on9
今集真係好悶

係電視比你講粗口講淫野咩

我當真係大機會復活到JIN, JIN應唔應該玩落去先? 如果就個人收穫而言, 佢宜家QUIT, 直接出碟出SHOW都大把世界, 反而繼續玩落去仲有咩著數?

呢首好LOOP得

呢首好LOOP得

現場個版仲好聽
今集真係好悶

其實睇返韓國都唔係合作喇,人地都有互diss
我諗係d人搞錯曬
https://youtu.be/MHTH5HbBmME
屌你真係好屈機
Mc hotdog 夠姜落場freestyle囉
根本連評mc jin嘅資格都冇
我是社會上的 我是社會上的
起坎要抽中華
拜關二哥
中國有白欖

我當真係大機會復活到JIN, JIN應唔應該玩落去先? 如果就個人收穫而言, 佢宜家QUIT, 直接出碟出SHOW都大把世界, 反而繼續玩落去仲有咩著數?

冇得唔復活佢,投票投返黎,又唔係班垃圾簡
可能到時個title係 「走嘅係hiphopman,返黎係Mc jin」

冇得唔復活佢,投票投返黎,又唔係班垃圾簡
可能到時個title係 「走嘅係hiphopman,返黎係Mc jin」

問題係JIN玩落去有咩著數先? 都心知唔會拎冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞