中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
愈睇愈好睇, 但係d剪接真係戇撚鳩鳩

無錯 CUT囇D比賽又唔放齊所有參加者嘅表演上網
好想睇未剪接版嘅freestyle battle 同60s
https://www.youtube.com/watch?v=2EDIDkAly80

貝貝真係好撚勁
佢出到黎見到馬思唯隊higher brother紅出國際會點
好想快D聽佢瘋狂屌世界
[url]https://www.youtube.com/watch?v=2EDIurl]

貝貝真係好撚勁
佢出到黎見到馬思唯隊higher brother紅出國際會點
好想快D聽佢瘋狂屌世界

佢freestyle勁 但歌來講higher brothers正好多
仲諗住輝子一定有得復活
有啲係cut得冇錯嘅
淨係聽到少少都已經知柒到唔敢睇
但學上面巴打話齋
唔係被復活都唔知BCW原來仲係度
大狗

第一集以為佢係on9仔原來是老江湖

佢個樣笑起上黎好peace好得意
MC JIN 60秒RAP個段 有一幕係影住佢微笑 左右搖 好鬼得意

大狗其實幾勁,輝子都係
好可惜
潘偉柏揀BCW 擺明撐台灣人
無知一問
個節目係一早錄晒等播
定依加仲有拍緊?

拍到9進6,6強8月先開始錄
勁想睇 kris wu
差不多先生都好正
輝子都無得復活
funky真係好撚正

pgone好堅抽,成個腔都係80年代feel

掂啊
這首歌作為約定 這首歌作為約定

姐修哥draw威yur叮

有聲

差不多先生 熱狗好撚勁喎
真係挽回不少名聲

有聲

不過真係好上腦
有首咩紅眼葡萄又係好正

葡萄很甜..別打了臉

整係諗起淘大宇
真係挽回不少名聲

d肢體勁
去到第5集有啲人都未出現過,點搞呀
于耀智係咪得罪導演
到而家都仲未有鏡頭
熱狗係華人hip-hop界已經上左神枱級啦,佢同大支係台灣hip-hop既先驅黎,由underground唱到入圍金曲獎,帶起好多hip-hop潮流。
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

小朋友唔識張震嶽就唔好亂話人路人,當年一首愛我別走紅撚到仆街
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

小朋友唔識張震嶽就唔好亂話人路人,當年一首愛我別走紅撚到仆街

咁撚認真做咩 講緊佢個表演呀
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

識佢有乜用
唱pop song勁起依個節目有乜用
你叫個跳舞評審評體操唔死?
佢起hip hop有咩作為先?
你睇佢成首歌一句都冇rap過
真係可有可無
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

識佢有乜用
真係可有可無

熱狗大多數歌音樂果part,包括差不多先生都係出自佢手,咁有冇作為?
真係挽回不少名聲

另外嗰個真係路人甲黎

識佢有乜用
真係可有可無

熱狗大多數歌音樂果part,包括差不多先生都係出自佢手,咁有冇作為?

hip-hop唔係剩係等於rap, 即係rap都有分好多種,一首歌都要有編曲同音樂元素係入面,而佢係台灣亦幫唔少rapper去編曲做音樂果part
大狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞