中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
商務八一哥咁撚正都foul
捧個柒頭上去

食屎啦

Agger
on9根本就未淘汰
認真睇mcjin個行為同埋孖仔反應
mcjin只係扮小丑搞緊笑
孖仔根本未正式拎到cap帽
配合埋mc hotdog fb個post
99%只係節目效果
目的吸引你地幫傻仔追埋下集
制作人comment只係希望未來mcjin用少d中文
邊會夠姜淘汰mcjin呀
吸到幾撚多觀眾
下星期出左新一集
如果同我講既野有出入
開post拍片自rap一分鐘
絕不走數

利申有追開柯南

冇人想睇你數白攬
而家先發現原來idol選手晉級時,潘同吳都唔會企係身扼手,企係手扼手時係比帽果個企
相反underground晉級果批,全部評判都企係身扼手
擺明唔會foul jin
熱狗都暗示到出哂面
剪到咁係為左做話題姐

但之前睇過啲片段
好似會破格 兩組都pass
熱狗都暗示到出哂面
剪到咁係為左做話題姐

但之前睇過啲片段

咪係,成班ON9
熱狗都暗示到出哂面
剪到咁係為左做話題姐

但之前睇過啲片段

咪係,成班ON9

依家問題唔係foul唔foul 係d評審d評語on99
就算唔foul我都會照屌鳩d垃圾評審
熱狗都暗示到出哂面
剪到咁係為左做話題姐

但之前睇過啲片段

咪係,成班ON9

依家問題唔係foul唔foul 係d評審d評語on99
就算唔foul我都會照屌鳩d垃圾評審

由佢PASS左女團扭pat女 果下已經夠on9啦
熱狗都暗示到出哂面
剪到咁係為左做話題姐

但之前睇過啲片段

上網有人話mc jin做評判
因為之前吳亦凡講咗話收五個人,依家有20個人,3個評判唔夠分,所以應該係4個評判
同埋孖仔的確pass左,下集預告佢地出現左1秒,係個台等緊選導師

戴返頭盔先
屌你徐真真仲留係度獻世做咩
莫凱謙,輝子 都值得留過佢條垃圾
屌你徐真真仲留係度獻世做咩
莫凱謙,輝子 都值得留過佢條垃圾

堅廢 得個樣
輝子勁好多
套路真係好正
https://www.youtube.com/watch?v=pppBAywHSHY

同埋卓卓食煙喇
其實個節目自己捉蟲
mcjin成個角色發展擺明係劇本之內
淘汰就梗架啦 睇係幾時咩原因架姐
要mcjin出錯/出醜就冇可能架啦 唔符合造神劇情
所以唸出中文呢個理由 唸住大陸網民愛國情緒高漲一定支持呢個理由
但估唔到佢會紅撚到咁 同時觀眾緣好到仆街

不過宜家仲好 中港台都係到討論緊呢樣
最好既宣傳
姐修哥draw餵yur叮!姐修哥draw餵yur叮!姐修哥draw餵yur叮!
姐修哥draw餵yur叮!姐修哥draw餵yur叮!姐修哥draw餵yur叮!

朱星復活每日宣傳
朱星代表作:ON ON

老子飲了農夫水FREESTYLE都很甜 呀耶!!
MY NAME JESUS I'M BORN IN 94
我準備了四年多 這個節目一定火
我的實力 COME ON !! 耶 我的實力 ON ON⋯⋯
ONE MORE TIME 我的實力 ON ON⋯⋯ ON ON !!
小青龍同輝子果首好正

笑撚死
屌你老母好撚大聲笑
屌 點解唔係freestyle battle係合唱黎
邊撚到bat呀睇過
等我仲期待rapper互diss

有冇睇過原版?
唔係話咩 而家啲人先突然又走翻黎支持mcjin
明唔明我講咩
Jin 英文嗰段勁撚到

Tt同細路嗰首好好聽

其實gai爺嗰首都好聽

係個副歌有啲鳩
朱星復活每日宣傳

我的實力 COME ON !! 耶 我的實力 ON ON⋯⋯
ONE MORE TIME 我的實力 ON ON⋯⋯ ON ON !!

好撚好笑
朱星復活每日宣傳

好撚好笑

第一個笑撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞