中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
Jin個紋身露左出黎
有冇巴打熟大陸d 野搵到吳亦凡個表演
因為一早拍完 應該有現場睇既人po 左個表演上網?
想睇佢rap

想睇佢rap

識撚rap咩佢
有冇人覺得小白同辛巴係特登失誤,輸左都冇咁柒
大狗

其實Rap 得幾好
hot dog 究竟有冇咪咀?
成首歌又長, 歌詞又相似
咁都冇唱錯歌詞 真係好撚勁 台風又正

大陸音樂節目通常都會執過黎 但台風真係ok

透氣聲都無
大狗

其實Rap 得幾好

太多廢話
第一round已經係咁

睇嗰陣我都諗係咪播緊歌

冇咪咀,因為佢有甩左詞,睇番佢以前underground/ live就知佢真係勁
姐修哥draw威yur叮
大狗

其實Rap 得幾好

太多廢話
第一round已經係咁

你有freestyle嗎?
佢嚇一嚇
btw...大狗好似阿達
想睇佢rap

識撚rap咩佢

Script rap唔會難聽得去邊
https://www.youtube.com/watch?v=R4T43PncyQc

不過Freestyle一定收皮

我覺得英文 真係稍嫌多了一些
大狗

其實Rap 得幾好

太多廢話
第一round已經係咁

你有freestyle嗎?
佢嚇一嚇
btw...大狗好似阿達

其實我唔覺得佢嚇咗嚇, 佢係呆撚咗

冇咪咀,因為佢有甩左詞,睇番佢以前underground/ live就知佢真係勁

佢真係有甩到詞喎
熱狗差不多先生都唔差
根本熱狗一出場睇佢肢體同個氣勢已經知有料
Fb見堆唔撚識野係到話首歌悶,,唔知佢唱乜9
根本熱狗一出場睇佢肢體同個氣勢已經知有料
Fb見堆唔撚識野係到話首歌悶,,唔知佢唱乜9

啲歌詞好正

果種張力
不過舞台效果都幫左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞