中國有嘻哈討論區

1001 回覆
97 Like 317 Dislike
不嬲跟smtm 1v1唔係互相diss 係合作一首歌分高低 下round分左組就會group battle 之後再diss
身為導師英文都唔識玩乜撚hip hop呀
睇完唔知點解有種感覺下集MC JIN變左評審
咁撚樣叫battle
變左中國好聲音合唱咁

我原本都以為係係到互屌 真係比佢吹鳩膨
off topic

https://youtu.be/len-uNAnYik
有無人有民西既其他片

輸既係hiphopman
mc jin 係做評審既
Mcjin 走左 仲有咩價值去睇 此post已完

佢聽到d評審都聽到冇引啦

要賺錢呀
去做導師,又可以保著佢大師個朵,又可以繼續有知名度
唉 有啲掛住朱星

我的實力 ON ON⋯⋯ ON ON
ONE MORE TIME ON ON⋯⋯9
tt 係咪無限中出左vava
有冇巴打聽higher brothers

要賺錢呀
去做導師,又可以保著佢大師個朵,又可以繼續有知名度

可能係玩9其他4個導師
Mc jin: 其實我都係黎做導師㗎
美國見
你老味MC JIN一句好啦我走啦美國見型到呢

利申唔識
但係咁樣算係1VS1 BATTLE
唔係應該互串對方 ?

班大陸人應該唔識battle點解
有無人鍾意PG ONE
佢個60秒真係好撚正
你老味MC JIN一句好啦我走啦美國見型到呢

利申唔識
但係咁樣算係1VS1 BATTLE
唔係應該互串對方 ?

班大陸人應該唔識battle點解

你的英文太多了
屌 小青龍同輝子本期最佳不解釋
輝子走有d可惜 但真心realman
vava正
tt繼續sell啦 有顏就係任性 識討喜粉絲 不過都算真心嘅 講到明係想搵錢咖啦 睇訪問幾真
真心 人地屌西關其他人撚事咩 宜家要身家清白把撚 做idol啊?
商務八一真係可惜,比人食著佢咁好人
jony j唔知係咪節目效果
留名睇下期pg one 小白 艾杰 bridge

jony j 又係可惜 八一兄我覺得佢又係唔差

八一係真係比人套路咗 sad

八一實力好好多 又好笑 商務男
覺得其實內定要留多d idol
繼續爭議idol vs underground制作話題

但周藝軒真係廢到仆街,仲話自己real,堅持做idol rapper咪撚影衰有實力嘅idol rapper

周藝軒真係好撚扮野 咁都比佢過真係
不嬲跟smtm 1v1唔係互相diss 係合作一首歌分高低 下round分左組就會group battle 之後再diss

之前未睇過唔知
d剪接真心唔知做乜柒
好似未剪好咁
唉 有啲掛住朱星

有聲 屌
有無人鍾意PG ONE
佢個60秒真係好撚正

佢真係好撚型又勁
唉 有啲掛住朱星

有聲 屌

之前未睇過唔知

問題係你唔係battle就唔好亂用battle呢個字
唉 有啲掛住朱星

有聲 屌

老子喝了農夫水FREESTYLE都有點甜 呀耶!!

MY NAME JESUS I'M BORN IN 94

他們告訴我咩咩一定火 準備了四年多

我的實力ONON YEAH ON ON

可惜無佢份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞