美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Exactly 我都係琴晚10點幾開第一二集
睇完餓到呢
EP8開場Carmy個獨白都
諗起出面ep1果陣班傻仔仲話見到佢就唔想睇on9
龍媽以前好多人笑佢煩膠係靠有龍

佢ig之前po左粒lin
但睇佢近照同男朋友都幾開心
https://twitter.com/archivevp/status/1565447821167304704
係囉 個老母到底有幾地獄玩到佢地痴哂線 仲話係cult
eric咁就一下收左皮真係估唔到
話哂之前都係重點角色
high完野之後yasmin又比harper屌
以為佢老豆其實已經開始山窮水盡但起碼仲有間私樓揸住
可能佢淨係要養班情婦比贍養費已經食窮佢

個個現實background都係咁空虛
為左錢先咁啱聚集一齊
係呀 因為講返以前 有啲人冇喺戲出到場
我好似淨係識galadriel同索倫不過就咁照睇都冇乜野

bad sis我都未睇
今日又有hotd r&m 每日有劇出
miss左1日就甩哂cls
原著撚係咪睇得好嬲
角色ok 但劇情伏伏地
臨尾佢爆炸飛開果幕個cg
佢咁低調應該仲係同果個人一齊緊
原意好似係咪話祝福single既fd?
原來係今日
下個禮拜先係
但通常早個禮拜頒技術獎先
ep2我覺得幾好睇喎
矮人線好cute入面靚到痴筋
女村民個仔如果有拎走把劍之後有可能滅團
9估
唔係die hard fans睇冇咁多包袱
黑人精靈係要啲時間消化下
希望睇多2集分到啲族同精靈
外星人係唔係Gandalf?
我都淨係認得呢2個
除咗女主
啲cast真係一般
整完靚景又唔搵啲靚人演
男精靈入面應該暫時黑人個樣最好睇

好似又變返3-4月咁勁多野睇
r&m冇睇開追少套
頂 記漏左佢個fd都係同一個人

睇左Apple TV套 Severance , 好正
又係時候飲住茶睇Rick and Morty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞