美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔緊要尋晚睇左半集
https://www.reddit.com/r/TheHandmaidsTale/comments/xk3i1n/the_handmaids_tale_s05e03_border_post_episode/ipeb27j/
見到reddit都有人問呢個位
但有人話:
in the first episode of the season, I believe. Tuello mentions her case getting settled and her being free to set up her life outside of Gilead soon

咪係 應該捉哂佢地成班返去做handmaid就啱
同gilead班苦主交換 換呢班女人過去咪得
但唔排除班痴線婆做handmaid都做得好開心
bad sis好有驚喜每集都好睇
成班姊妹互動自然得黎睇得好舒服 dark comedy平衡得好
reservation dogs都推介真心又係好睇

繼續未睇lotr ep4估唔到睇完3集就想棄
cls點解interview with the vampire可以咁高分
仲以為reboot / 同brad pitt tom cruise咁大對比 / 又變黑人
實炒硬車點知
我淨係開咗Andor
sw fans點都唔會甩
Laurie多唔多戲份
KE Carolyn 3集都有戲份之後覺得未必有
頭2季nick幾好睇 之後成季佢出現加埋唔知有冇半個鐘

利睇到s3
做eye果陣ok
不過好多時佢劇情都係同june深情對話下/kiss
身不由己樣
講下個女最近點同埋懶神秘咁做下臥底
laurie其實係咪女主?
係咪男主角條女
佢得4集有份呢3集都出哂佢
覺得之後冇佢
終於睇咗今集hotd
ser criston除咗好打之外其他都係零
沉船 自爆 再自殺

同意大家講跳得太快
其實都預咗拍幾季
有咩需要咁趕
多咗咁多人
仔女一大班

可能想快d green vs black / 戲肉打仗
但太急
又係laruie路線
今集又開始慢返
Serena真係超柒
仲諗住俾goodbye kiss tuello
聽日咪又係上機見
真係想知本書有冇寫咁多弱智fans
Serena之後要做大使不如搵呢班女人去gilead交流下先啦

成日話unmarried man冇咁多影響力
Lawrence keep住做緊權力核心

Lydia呢套有冇拎過獎
單係今集下屆應該有機
解釋就一定要啦
但下集就換人
即係幾年後先講返當日做乜發神經
就咁睇相成人ver rhaenyra同ser criston立即唔襯
咁又係喎幾年後先提返
alicent保佢不解釋
佢個樣都冇乜點老過
大佬呀化返滄桑啲個樣都好丫
原來咁遲先播
olivia bb

直情弱智
黑妹呀
有啲眼高手低feel
特登留番半季玩內戰
留名睇下集個個玩認人game

兩個私怨撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞