美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇人有睇led lasso
咩評價
連掃2年獎
冇咁差
但S2一定有其他series好過佢
口味問題,我自己睇到反白眼
笑死

wait hold on >>>
今年係barry嘅年
directing都比佢真係唔知做乜9
best comedy上年拎完就走啦
下年仲有咩?今年頌果個唔係睇final season咩
part2計下年
今季拆左兩季播
下半part當入圍下年果屆
不過隔咁耐個勢都冇哂
下年都咁多勁人
emmy不嬲wfc bcs 都唔似最後一屆會比佢
directing嗰度嬲到
好明顯佢哋唔再當Barry係comedy
Sarah Goldberg 明明勁到可以贏但提名都冇
Henry Winkler 輸俾Brett Goldstein 係咪搞gag
諗住finale會有加乘
bcs directing都好精彩
Succession 嘅Tom終於贏到男配
真心覺得佢s3做得最好
龍族少女成長日記

viserys咩事爛背脊
都係張櫈搞到咁?
唔怪之得咁少坐
好明白alicent點解0反應
首先冇愛
然後 會唔會傳染架husband

2叔姪都幾好睇
https://twitter.com/harammiii/status/1569176296369840128?s=46&t=-9833M7m1I8cTzcmYD_SVA
冇拎過獎咁癲
明明都好多好評
真 sally至少都要有提名
人氣獎
一開頭都唔算差
但個ending就整爛哂
攞完一屆就算啦 好走啦
今集JP黑撚人憎程度又創新高
頭先睇完點解點解幾姊妹都咁黑仔
bibi
最尾打becka係咩事

係囉 其實如果成功左點解釋變硬子彈
雖然得一秒閃過 但佢間屋好似係最靚

呢套劇應該都係top10級
每個禮拜追緊既劇入面最好睇其中之一
尋晚睇哂眼鏡蛇道館最新一季 越做壞重複loop....快d完啦
小朋友個邊就小學雞爭吵, 我唔妥你你唔妥我, 跟住就打起上黎
大人個邊就有一個唔太理智, 衝動咁搵壞人, 跟住又打起上黎
如果比佢贏左best drama
bcs / succession stan聯合暴動會有幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞