美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
same
仲要玩到咁大聲又唱哂歌咁relax
以為隨時有人死
仲要叫佢地留耐d等個個以為佢係25等人黎捉佢地
jaden

覺得jaden正啲
wheeler好恐怖好有變態黑幕feel
呢套出名係apple大製作
好似唔算好hit 可能韓國多人睇啲?
但review好好高分

一出果陣我都睇左3集
不過睇完就停左冇再睇
差唔多類型都係鐘意my brilliant friend多啲
大家睇完NP都會沉左佢船即刻做左fans
絲打係咪仲未睇劇版
佢地勁即興咁就過左去
真係冇包袱 唔講唔記得仲有個b就咁交低比rita湊就得

不過某程度我覺得佢地兩公婆係真痴咗
呢排比serena激到跳哂掣
因為serena依家覺得自己係聖母mode呀有power
講句野都大聲啲因為有粒b
佢咁鐘意出風頭點會甘心隱性埋名
睇佢prefer做事業型仲多過做人老母呀

june自殺式唔出奇
最應該會死都係佢

好無睇
想問龍屋定魔戒好睇啲無咩世界追曬兩套
HOTD
係咪冇靚cast就罷睇
睇左ep1咋 未睇ep2
唔錯不過有其他野睇未得閒睇住
睇緊a friend of the family ep2
真係痴撚線true crime
條變態佬正一死仆街....睇到好不安
未到罷睇 但無動力
睇過原版又真係返唔到轉頭
唔記得po JODIE BB套TEWSF wrapped 左

https://www.instagram.com/p/Cjdlwwyoqof/?igshid=NzNkNDdiOGI=
好想嘴落去
真係多謝樓主推介 超超超超超鍾意Normal people
becka
minna其實最後同佢老公一齊死都唔算差
好過在生俾jp呃錢
雖然保險佬係仆街
但如果要賠錢又真係幾慘
老豆唔生性要個仔還債
Matt同becka分手啦

sharon開第二套仲好啦
如果有s2會變咗13 reasons why
會唔會係9寫
之前都有啲戲過咗仲喺到
跟住又renew咗下架日子
唔知但我依家都盡快睇晒佢先

好懷念ke痴線婆時期
播之前見到咁多好評就諗住睇
其實之前都冇留意開原著
一睇劇真係驚為天人好高質睇完仲會耐唔耐都諗起
神劇
真心如果現實發生呢單野
身為becka一定好耐都回復唔到好大創傷
jp咁撚冷靜咁快當冇事係咪psychopath

最慘係果陣有同老豆一齊同謀
自己水洗都唔清
becka deserves bettermatt個死仔唔值得擁有佢
(雖然我地上帝視角)
但見到佢暗啞底咬住becka唔放都係becka係好女仔

見reddit有人話下集apple寫season finale唔係series finale
睇個勢都好似幾多空間留比s2
BLL寫S2都冇好結果
神劇
marianne齊蔭look好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞