美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
屌原來咁快就完
說好的vs hotd世界大戰呢
一見到好熟口面但醒唔起係邊個
The Handmaid's Tale ep5
我決定棄劇
唔敢入隔離post驚透得太多書嘅嘢

點解呢套嘢啲男人好似咁癈
uncle果種亦正亦邪又係幾吸引
june 肥咗好撚煩
啱啱一次過睇s4 再去s5, 成件事變到冇PR 就仆街,明明gilead 咁多受害人,使唔使serena 行出嚟就洗哂白咁,講到啲人好撚蠢,june 又衝動好撚蠢
幾時瘦過
現實就係咁多人撐自己想睇/信既野
june做白痴野都唔係第1次
無數次但佢有plot armor護身
咩事未睇今集
aemond個樣好老
olivia仲係好後生拍埋去話佢係大家姐我都信
等睇佢拍電單車果套
好慘唔知becka呢單野之後點振作返
佢諗呢個方法殺jp其實已經好貼地
特登訓街訓天光
本身我都冇睇
但去到宜家我都唔怕劇透
事關套劇飛得咁快腦補都搞唔掂
呢套同lotr都係女權主義
隔離lotr post啲comment都幾好笑
其實係
becka呢個方法最簡單
係差在佢望唔到邊個入咗去
唔知佢之後會點
宜家仲有Matt條仆街仔

reddit有人估jp同eva以前有野
痴線
如果係咁我覺得好爛,要扣分
點解剩係recast某啲人
lotr睇咗一集棄咗
原來咁容易就claim到條龍最緊要夠臂力
emma同現實好似兩個人咁
btw有冇較返光少少睇我有
應該冇乜人唔知佢後生好靚仔
佢果陣隻charm係就算知佢私底下係痴線佬都會比佢電親
mark低得閒睇返先

agger 細個已經咁有潛力天生食呢行飯
咁電影版end係咪同小說一樣?
同意佢個樣其實ok
同期rings of power個黑人精靈 &
bad sisters個matthew我都覺得黑黑地黎講幾靚仔

新lestat之前未睇過呢個actor做戲第1次識佢
係普通啲個樣但就咁望落好似幾肌肉型咁
都係果句太快
由一個plot skip去下一個
唔會話睇得好肉緊好投入
睇劇覺得alicent係唔抵得rhaenyra係自由
想做乜就做乜
rhaenyra先應該係孭起國家重任果個
但現實alicent比老豆洗腦培育到自己先係救全家果個
又挑撥離間到佢同rhaenyra 有佢冇我咁
結果alicent覺得佢有特權係咪大哂而自己就犧牲哂成個青春比呢個duty
老屎忽角色固定cast
仔女recast先unlock到下個劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞