美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
劇名都打撚錯咗
係呀鬧交果集世界級!!!!!!!!!
呢幕堅好笑

becka「啊 我都去返工先!啊 係喎我冇咗間studio 」

點解啲家姐咁有錢唔幫becka呢
但becka同佢哋又keep到好好感情
今集仲未睇哂
估唔到都幾多親密戲
睇佢個勢以為好準但行到得幾步距離先中

係咪bugeva做到高層 bibi間屋又咁大 (工又唔洗返咁)
唯有腦補becka盤生意想人長線投資 唔想用屋企人錢
幾鐘意becka同ursula果場 嬲佢地乜都唔同佢講
但嬲完好快跑返轉頭安慰佢

amanda現實講野都仲係有啲似dropout果陣
https://twitter.com/zoextn/status/1569594178266447872
isildur係做水手果個後生仔
左上commander個仔
isildur又=lotr flashback斬甩索倫手指果條友
咁都仲有機
The white lotus 係咪幾好?
可能bibi單眼之後好耐冇練習
之後佢哋幾個話食西瓜配芝士
唔識野第一次聽
上網搵又真係有呢樣pairing
想試

或者之後會解釋點解班家姐唔投資
如果唔講又覺得差啲咁
應該唔會咁大個bug啩
除咗最大同最細未結婚
有家庭之後5個都咁好感情真係羨慕
有冇人睇咗handmaid S5??
hbo go又係得一集睇
ep2去咗邊

咁快睇左
尋晚先睇完hotd
emily真人最近搞離婚可能因為咁所以
我都唔認得啲人事後睇返先知
芝士係無敵加咩都咁正
唔想靠屋企人JP係外人 所以水佢落坑
係囉好羨慕
少數會睇到葡萄有咁多姊妹既劇情
之前咁hit都冇睇過?
但咁多sources話係jodie
我都信係真
但未正式講only
carmy以前返工個環境好痴線咁有啲想睇
希望佢地搞大/整靚the bear變到出埋名
同埋得閒可以影多啲門面平時做生意係點
雖然主力係廚房 佢地又忙到仆街

但我覺得可以拍多少少出面有幾多人入黎食野/幾受歡迎
好似得幾幕係多人排隊嗌野食

btw仲有carmy私生活線
成日以為carmy sis係佢個ex兩個啲對話火花好曖昧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞