美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
要有佢女配每條友都拎個獎走就差唔多

又想再講
jessica chastain scene of the marriage冇女主提名好撚痴線
雖然amanda seyfried都做得好
但覺得JC值得贏埋佢
bcs得罪佢地乜野
係咪試睇左少少覺得悶冇再睇落去 永世都唔比獎佢
但又睇在brba份上唔敢唔提名佢

同埋amc冇乜點科水做pr
唔似得netflix hbo重金拉攏評審
現實同劇情一樣
佢贏 其他人輸哂
下年finale內容入圍可能有奇蹟

不過覺得HOTD個勢好似好勁
succession輸都可能輸比佢
又有last of us黑馬
同埋仲有the crown新一季仲要事頭婆喺天堂加乘
個個都同jp有牙齒印係點做到
男人老狗咁撚八卦同無聊
唔知現實有冇咁嘅人存在呢

因為bibi開槍前becka撞佢一下叫佢快啲
咁啱開槍個下撞一撞就射中教練隻眼

呢套真係呢排最好睇 top10
我暫時最鍾意大家姐
有冇搞撚錯呀bcs又拎唔到best actor
重要輸比尤魚
bob拍到爭啲死都係冇
Kim 都無
點解呀
點會一個獎都拎唔到
連女配都係比個翻兜
emmy真係睇人氣同抄功課就得
坦白講
唔差的
Feel good show
0思考,0伏筆
但換言之演技上都接近0挑戰,你做第一集入形入格,之後就唔會點變

對返Emmy來講,呢套野極overrated,頂盡比best actor,同埋best supporting actor(俾Nate,唔撚係Brett)
白蓮花個經理拎左獎未?

睇好佢一鏡到尾呵屎落個行李箱之後on9死絕對值得拎獎
yes!
下個season係咪要繼續掃獎
Emmy咁撚懶
scene from a marriage
舊年其中一套好深刻嘅劇
可惜下季冇左佢
mommy
成日覺得佢唔抵得人地幾姊妹咁好感情
睇人仆街最開心 最好grace斷哂6親淨係依賴佢
我覺得有

i see ..
bibi第1次練槍果陣好搞笑

估唔到咁有驚喜好快又一集
鐘意eva bibi becka
eva最正氣/正義好人 bibi夠霸氣 becka熱血又好cute
好鐘意佢地幾姊妹咁fd個關係窩心得黎好自然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞