美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
同得nathan一齊都應該唔係普通女人

Fielder was married to a children's librarian from 2011 until their divorce in 2014.[35] He is erroneously listed as female on his U.S. green card.
啲歷史成匹布咁長 精靈語仲創作埋Tolkien真係好勁
哈比人完全唔掂雖然都係同一個導演

見到啲人暫時感想話: LOTR>ROTP>哈比人
希望係咁至少好過哈比人就滿足
個king搞唔掂
個角色完全冇魅力
好似馬浚湋痾唔出屎啲演技一樣咁屎
可能冇比較就冇傷害
我仲記得king Robert嗰種笑聲
真係超級入型入格

啲場景道具聽講都整咗好耐
呢方面真係冇得彈
但點解我覺得流流地
因為HENRY 係DC superman 除非完左約
我好似見big swiss本書電子版已經有人睇梗
睇完兩集LOTR
真係比想像中好睇
不過對白有時麻麻
好多幕都比個背景搞到分哂心掛住望個景因為太靚
不過早排睇新聞真係有傳marvel同佢傾緊
但想像唔到jodie join marvel佢唔似呢type
我估真係好好pay先會引到佢簽約
但真係唔希望搞到角色定型而限死左佢戲路
jodie 我其實都唔係幾信睇下到時堅定流
daisy又係想像唔到佢平時戲路唔似接呢d
robert係有性格
viserys角色係平庸/weak啲咁囉但唔係壞人 似一個普通既king
始終唔係robert咁傳奇既角色

係呀
啲盔甲套套都好靚
睇完lotr ep1
節奏好慢
開咁多條線 每樣講少少 散修修咁
想問一問
點解我用vpn睇netflix
都睇唔足晒果個地區啲戲?
都仲係搵唔到
係咪我vpn問題定點
個樣真係太路人樣
其實做eddard stark個演員都好路人樣(當時我連魔戒都未睇)
個角色咁難做得好
但都拿捏得好好
可能viserys個演員唔啱做呢類型角色
唔好搞Jodie同daisy啦
我淨係睇咗lotr ep1….
啲景真係好靚
不過我可能新入坑
係咪有啲族/精靈 喺電影都冇出過?
有啲後生版我都要搵下個名先記得係邊個
呢2日咁啱有野做 其他劇都唔得閒睇
呢個禮拜又要追進度
真係忙過返工
會唔會係個區冇你想睇個套戲?
有冇轉哂啲大國家嘅區試?
睇埋EP2可能會覺得好啲
好彩我睇果陣冇至於覺得好悶好難頂
原本仲最期待galadriel條線

但暫時其他線反而仲好似有睇頭過佢
黑人精靈x女人線一開始覺得好老土
但睇完ep2個發展又有少少期待

邊個會係Sauron化身
係囉
jodie勉強想像都可能可以玩下
但daisy bb唔係果啲人黎架
daisy bb對面有個痴漢嗌佢入去唔好行埋去

終於睇晒,真心正
EP7最正既一集,雖然得20mins但又好笑又intense
見咁短
搞到我又想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞