美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
呢套有冇人睇咗係咪伏黎
幾日前先突然話播 事前冇promo冇review
開頭canada個女人都叫做有兇下佢
不過tuello不嬲對佢咁溫柔都唔係咩新鮮事
仲有條8婆喺canda有咁多fans 又唔可以光明正大當佢囚犯

軟禁囉類似
返gilead佢都係想做show姐
gilead班人比lawrence說服到都因為一樣係想做場show
呢個系列真係戰到10年
lawrence都幾玩命serena又擺明知係佢玩野
但gilead果邊又冇懷疑佢

rita由勇武變到依家從良咗
佢都算係OG級
係囉 其實上季開始覺得esther可以做新女主
賤撚到又無啦啦扮細路上chatroom
我都覺
bad sis真心幾鬼高質
近期小品劇黎講
bad sis同reservation dogs兩套都好好睇
我都入左bad sis坑
不過未睇到最新
遲D應該睇埋catastrophe

Btw有冇人有睇Apple tv套Loot
見有the good place個法官做主角
佢唔係in custody咩 點解可以話留係Gilead就留
不過佢今集真係好柒 唔係以為會引誘到lawrence
又以為自己好有power 你係女人已經係原罪 點會俾你無事留低
就係呢班白頭髮啦睇promo睇到我覺得自己面盲
成班仔女好快又會再recast變大個認得黎都轉咗人
未睇今集
我以為今次係死老公破例先比佢返去一次搞funeral之後就走
係咪佢扮撚哂野話自己喺canada人生安全受威脅
june姐實捉到佢

佢成日好多幻想覺得自己同gilead其他女人與別不同做到啲越權野
yeah呢套值得多d人追
apple高質系列之一

呢套見唔係幾高分
冇開
最近嘅劇最鍾意bad sis
完勝HOTD同LOTR
Sor劇透你
係破例俾佢返去 但佢返咗去同tuello講唔返加拿大要留低
同佢班Fans一樣 都唔明支持佢啲乜 咁支持gilead又唔過去住 或者佢哋個個都以為自己會係wives 其實大部分會變咗handmaids
我本身都想搵張圖
但搵唔到
你竟然搵到gif

hbo go 冇第2集是咪正常?
垃圾
唔撚正常
我個app都係咁

hbo go: 嘈丫拿永遠冇得睇ep2
tumblr好似頭幾個result就見到有
反而now tv個HBO有ep2 : ballet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞