美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我應該會睇埋佢
唔知amazon光頭佬有乜感受
其實2套前傳都係一般
聽日一次過追哂呢個禮拜啲劇
呢排掛住打機冇睇劇
https://twitter.com/jodiecommie/status/1575405836779798529?s=46&t=o5HuupbXoltkFO4miXNA0w

Jodie新戲劇照個b得背面個時我以為係假人
最近又多幾張相原來係真b
佢係有真b同道具假b架
龜速追
creator果兩條友冇料還返頭兩集d期待比我
一開左個頭就見真章露底

劇呢排都追得返進度因為追開有啲都完
呢度都靜左好多 係咪準備放假定冇睇劇
有咩game玩打機團火冇咗好耐
有啲shot始終唔可以用假b
同埋好似細路拍戲有時間限制?
有時拍野要準備幾個b替換
應該係
兩大劇都冇乜好討論HOTD新嗰集真係唔掂
time jump 到劇情都唔知做乜。LOTR就算吧啦
handmaid 零進度咁,係今集睇下Jeanie
The patient 睇到中後又冇覺得好似開頭咁好睇。
而家淨係得bad sisters 可以討論下

呢排玩返蕯爾達玩到下年就出新
今集rop開戰係幾好睇
但知道前文後理就發現好雞
或者我唔熟個故

唔怪之得臨尾galadriel個樣 不如一搶打死我.jpg
搵Nathan幫手
HOTD下集同LOTR今集聽聞話幾epic就睇下點
HOTD真係比個time jump搞到冇哂impact
希望黎緊jump埋最後一次會好返啲
handmaid開始膠著狀態
一係june姐做啲爆野 一係等有人死改變下個局面

patient等儲多幾集一次過睇當時睇完ep2 每集太短
bad sis仲有兩集完

10月又要等到月尾先有white lotus s2
interview with the vampire偷跑左ep1準備睇
好多好評但又好似好hehe

期待botw新作
呢隻得閒開黎周圍行下都唔錯
部switch咁耐冇開好驚死左
Interview with vampire 估唔到咁高分
都應該會開嚟睇

得閒開嚟玩下Mario kart都女
咁點解Janine冇出現喺s6 announment
Lydia開始被Janine感化
但係咪又氹佢咋 次次搵Janine幫手都冇好野
Serena一開live就激發到luke要拎搶
期待同June姐組隊入gilead救女順便俾下馬威個情夫
最尾嗰個女人應該唔係開頭喺公園個痴線婆?

話時又話gilead都成立咗咁耐
應該handmaid冇新血?舊個啲唔知要生到幾多歲
Serena做大使話俾全世界知自己生到仔
咁其實使乜要handmaid
虔誠咪得
可能呢排少劇追先靜

最近玩緊splatoon3
zelda玩過少少就冇玩
呢類唔太啱我
咁快睇左係咪放假
我都係
Ep1中段已經果斷棄左 睇到
冇錯
睇緊bad sis了
你連放幾日?
becka
仆街啦呢舖
已經估到點解佢funeral會喊

reddit啲人好勁
有冇巴絲有睇Netflix套Devil in Ohio
氛圍幾正 仲有Mae好靚
Zelda好好玩呀 open world
玩極都仲有好多野玩咁
之前就係見個個都話神作先買嚟玩
但唔啱都冇計

咁你本身爆哂關未?
定未捨得玩完
爆晒主線
但支線有d都未清 同埋有個要搵綠色個隻野黎增加自己HP&MP 我都冇搵晒,大概掃左一半左右(睇著攻略都覺得好難搵)
我有買左屋,好正 之前係靠滾雪球刷錢

黎梗直接玩下集算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞