美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
糖尿呀佢可能 傷口好唔番
alicent rhaenyra對質場戲都幾正
今集雖然未睇
但好多人
我睇左劇透
睇得快都冇用,冇ep2
你呢排睇咩咁忙定本身唔得閒
我live睇緊hotd lotr bad sister咋
5days at memorial停咗
中秋都算得閒睇哂the bear
芝士加納豆呢

如果係呢個原因叫jp落坑又好似becka都對自己冇信心咁
唔知bibi會唔會暫定佢復仇大計
之前最積極係佢
但今集完全係擊中佢要害
冇呀,有時打多野睇miss 左
KE S4最高分個4集有3集都係Kayleigh Llewellyn寫,應該冇伏
如果當初S4俾佢做head writer就好
Do姐係口水推介the bear
估唔到佢有睇呢套
好似出埋ep2喇

頭先睇左大半集ep1
好想打撚死serena 成日回憶個跳舞scene
佢唔係都憎憎地fred既咩 做乜搞到好傷心咁
咁大班人撐佢就睇到火
emily出返一幕鏡收個靚尾都唔制 .......屌
june姐入去食早餐果幕好型大佬
事隔咁耐先驚走去洗手 笑死

放假甩左幾日 放工又冇乜時間心情追

我都係睇緊呢3套+handmaid
之外reservation dogs industry (patient睇左兩集仲未睇落去)
r&m
同埋今日定聽日仲要有atlanta final season見評論話今季好神
根本睇唔切
好似幾好睇
KE原本有S5係佢負責
最尾拍拍下變到4季就收皮
撈飯

一定有陰影越睇真係越覺得唔係佢地殺
有個吉卜力公園新開
幾時正常去到日本
https://twitter.com/fashionpressnet/status/1570320281432096769
有啲似曾相識

我見之前大家話係Laura Neal寫都好興奮
話佢寫v同eve bus kiss scene
但最後s4出嚟變咗垃圾
不過in A24 and Jodie we trust
同埋啱啱in my skin 又拎獎
放假追下先
佢一出場即刻笑左
依幾集industry好高質
垃圾Covid
真係俾個結局搞到ptsd
Jodie係executive producer 放心放心
就憑in my skin有拎獎,相信唔會伏
S4咁垃圾,應該冇人夠膽揾Laura Neal寫sheshe劇,俾佢繼續禍害人間,有啲嘢真係一次就夠
垃圾hbo go得一集咋
好似之前the staircase咁出少咗集
Serena扮咩傷心
之前又話要離婚
上庭同Fred同一陣線都擺明係利益
唔覺仲有咁深感情
之前仲要斬埋手指

你睇嗰4套之外 仲有5套睇緊
唔怪之得咁忙
話10月可以自由行喎
可以正常去日本
係返香港麻煩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞