美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
屌即係全世界睇finale果日佢仲係得上一集
唔算慘,Daisy真係好靚
救命dllm
冇上黎一排咁靜
Ryan Murphy新劇
聽日播

DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=NVHHs-xllqo
點估都估唔到可能有呢個人選
我以為會係jodie
我之前都見到呀
不過以為係慘戲 佢比人女女女/殺果d戲
成功追到已經睇左HOTD今集
其實開始覺得啲劇情發展比起頭兩集build up果陣冇咁吸引
一黎skip得太快 同埋搞到班角色冇乜development咁
btw laena lelaryon反而大個靚女咗
之前爭d要嫁比viserys個黑妹

下集rehearsal級time jump
https://twitter.com/oochotd/status/1571916459273752581
我都幾日冇上水掛住打機
新個集HOTD都未睇
都係啲人提先留意到announcement冇佢份
屌唔撚係掛 咁突然未準備好咁就係最後一幕喎
經歷左咁多野都死唔去 無啦啦咁就玩完
我見reddit好多人都話janine心態已經冇得救
死左仲好屌但係都唔係咁快下嘛

如果係真 咁應該得esther死唔去
之後佢就仆街 ...lydia最愛janine
esther好戲覺得佢做到新emily
仲記得之前佢當june姐係偶像
june姐救唔到自己女都黎救下佢死忠得唔得

hotd仲係好新鮮姐
我上個禮拜有幾套都未睇 lotr都未睇
呢排多假放
尋日射波 呢幾個禮拜自製4 days working
睇bad sisters先
LOTR 真係唔急睇節奏慢到頂唔順
如果唔係上星期放假,我都應該追唔切
有4套排緊想睇, 邊套會好睇d
Ted Lasso
The boys
The bear
Servant
bad sis已睇今集笑撚死 好好睇
lotr突然上集令我冇哂動力又悶又唔吸引
如果ep4都係好似上集咁就玩完
唔怪得知review淨係比頭兩集人地睇

放假反而追唔切
LOTR悶到直頭有D想棄
無一條線係好睇
the bear>其他
頭兩集仲覺得ok
ep3開始唔知咩事跌哂watt咁
咁快收皮
thanks 咁 the bear先
趕住收檔咁快殺哂d配角
寧願nick死都唔想班handmaid咁快死哂

esther冇野輸冇負累唉 黎緊佢個勢似慘過死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞