美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔分排名
舊劇暫時bcs barry hacks mbf
新就this is going to hurt
rehearsal the bear serverance irma vep tokyo vice
深刻啲
HOTD今集係覺得騎龍有bug
乜隻龍咁易就俾人上去騎到咩
我仲以為Daemon諗住冼佢阿哥,所以睇完封信就走去投降。
前面Rhaenyra真係戲好到

LOTR第二集真係睇景先,劇情冇乜話太吸引住
k11咁樣

又會索倫把劍都可以比佢拎到手唔怪得精靈覺得人類勾結索倫
字典咁多本書冇能力睇
以前睇哂asoiaf已經覺得算有毅力好少睇咁多本厚書
講緊Velaryon班人騎果條?
果條龍係屬於黑人個仔佢都係dragon rider

佢地早幾句先講話要搵人做餌先掂
daemon睇完封信火遮眼即刻應承啦肯定
rhaenyra好sad今集睇完又繼續好鐘意佢
我仲以為係Daemon 嗰條
咁唔怪得知咁順啦

仲諗住Daemon 投降激死佢阿哥
之後就返嚟爭皇位
騎龍果個係the queen who never was個仔
可能有Targaryen血緣所以騎到
睇今集第一次覺得Daemon幾型 不嬲唔係好鍾意Matt Smith個樣 唔知佢有咩靚仔
但係睇信到打仗果度演技真係唔錯有啲魅力
Rhaenyra演技100分 全部情緒表情都做足晒
睇完bad sis今集
becka好熱血
baby becka
Derry girls 原來出咗s3啦 有劇可以追
終於追返晒handmaid’s tale
S2結局見到佢唔上車屌一聲 但S3係幾正
S4我覺得有太多June
雖然佢係主角 但以前佢仲係gilead會多啲其他角色睇 唔太想睇3角戀
S4 ending正 fred抵死
Serena個角色又係唔知想點 次次以為佢會變好啲 下一集又反彈
笑到肚痛

幾時有greta casting

finale啦
Netflix幾時上埋s3呀

你最鍾意邊個角色?
我排唔到最鍾意,覺得全部都正
位位女主(加James)啲戲份算係好平均
好犀利
orla最少野講
但佢每次講嘢/有佢大頭 我都覺得好好笑
s2結局一樣屌出聲

冇乜邊個女人好似June姐咁堅持
Serena彈出彈入

下星期可以一齊追s5啦
如果hbo max好似amazon prime咁易join
條總數一定勁超多
amazon計全世界可能贏(表面上)
但hotd實際如果計埋bt download條數 ...
s2未屌一聲之前
emily果度其實睇到好肉緊
插完aunt lydia比lawrence即刻帶走唔知去邊
之後同june姐相遇
互嗌june!!!!! emily!!!!
條友騎龍都冇乜勢好似o靚仔咁啱第1次騎咁興奮
寧願即刻衝去死都唔要呀哥幫
望穿秋水
寧死不屈 正
最鍾意Michelle同Orla
但全部都幾搞笑
本身我以為June唔會走到 可能救到Hannah出去但佢會死咁
好似s4咁佢出到去都融入唔到正常社會
點知俾佢走咗
S5
係 因為個時仲未知Lawrence係好定奸
我都睇到好似Emily咁一路催June
佢唔上車都算仲要慢慢行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞