美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
一開頭睇果陣都唔鐘意佢成日撩交嗌好想打9佢
睇哂
覺得就咁完都吹佢唔漲
每個條線都收收地尾 有暫時告一段落feel
咪就係
明明應該要有一大班人喺佢樓下開香檳慶祝fred死左
唔講返都唔記得邊個係natalie
死忠都竟然
但其實同rogue one比較係點?定係你本身都麻麻rogue one
黑妹靚一集又變左人妻
Criston天真過天真嬌
agger劇本都係爭咁啲
雖然比起LOTR已經好好多

https://twitter.com/oochotd/status/1573781163717677061
其實佢係咪不舉
諗起上集Grace話宜家仲覺得jp好靚仔
想知佢哋以前點解會一齊
拿拿聲隊冧佢再加flashback點相識仲好
ursula老公應該估到啲野
阿媽成日唔喺屋企都冇乜其他原因
仲要同一間醫院返工
schedule都應該好清楚
覺得佢想撩tuello
發夢仲諗住想同lawrence
lawrence話哂好似真係建國commander之一

有呀拎過女配
記得果屆emmy handmaid好撚勁果陣仲係s1
女主女配 best drama / directing/ writing全部都係佢地掃哂
即係邊個我都冇印象
第一集節奏的確係差啲
我覺得當intro咁睇都ok
去到二,三集真係開始嚟料
Rogue one我覺得已經上神枱啦故事人物都已經外傳最好睇,贏埋垃圾789
andor好似係咪睇落budget最勁果套sw劇黎計
之前睇新聞佢話佢下套戲又係小說改編
冇睇兩集4 5都未睇
有個黑人handmaid曾經做過june shopping partner

我有冇睇到budget
但係準備上一定好過obi同boba
*又冇
佢地點一齊真係謎
分分鐘係grace一見鐘情沉佢船
之後jp覺得有人咁崇拜佢就一齊咗主人僕人關係

仲以為jp醫院一撞到佢地就即刻走去同老公講咁癲
睇討論d人話ep1 jp死後fast forward
已經見到ursula老公望住奸夫
如果budget係勁 應該就咁會睇得出係電影級
同埋比起之前堆劇睇落名貴啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞