美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我都係HBO go睇喎 兩集都有
原來係咁 唔怪佢了

做乜針對我
你咁講又好make sense
但我唔想係真

英雄片都算喇 ..但fantastic 4冇乜胃口睇
寧願n年傳過佢做poison ivy同margot robbie一齊仲好J
FF4冇料到(冇cast announcement)
但咁多sources話係jodie
我都信係真
但未正式講only
你咁講又好make sense
但我唔想係真
英雄片都算喇 ..但fantastic 4冇乜胃口睇
寧願n年傳過佢做poison ivy同margot robbie一齊仲好J
但都係好遺憾睇emily咁多年感情
不辭而別

條線收得好鳩
話佢全家隱居 冇同june say goodbye就走左都好過依家咁
啱呀 仲要june去到搵佢老婆 佢老婆又冇話好傷心 仲無啦啦嬲june咁(定有咩原因)
尋日睇哂兩集
emily條線收得好差下點有可能咁講佢返Gilead
Serena條八婆真係想同June 姐開戰,搵Hannah 獻花激June 姐
啱啱睇埋ep2
死8婆宣戰
挑釁june姐 ...未撚死過買定棺材啦serena

真係覺得以emily性格咁大創傷
雖然都可以話佢好難融入新生活
都一定唔會揀返去rambo咩
反而係覺得佢會想遠離june因為june勾起佢黑暗面

其實成班女人都應該睇心理醫生先
係囉 好怪好撚求其
明明當年emily第1次同老婆重逢(好似係打電話)果幕好感動
唔大肚冇戲做
希望佢個b比人搶走 總之一定要分開
睇之前trailer 好似唔知遲下佢生果陣 june係咪喺佢隔離
我都覺Moria咁道德正確做乜正義撚
june迫rita諗返起黑歷史笑咗
但我都覺得又啱 比人虐待咁耐 點會可能咁易放低
冇怨氣唔想報仇先奇

個Tuello ep1終於講返啲人話但佢仲係有d牆頭草feel
但睇佢成日滿足serena要求都幾炆就哂佢
學june話齋 成班人當佢fucking queen咁
明明就應該比人兜口兜面屌醒佢
機票酒店就full到仆街
頭幾水唔係普通人去

同埋其實如果喺當地先中招
之後點
通常慢半拍
出完一集比人email屌一下就會正常返

乜就係 都唔知佢扮乜
根本冇左fred佢就冇哂地位因為咁而傷心就差唔多
依家返到gilead又扮哂未亡人過街老鼠以為自己建國功臣
班男人廢事郁佢住咋 見佢大肚
反而lawrence nick咁易比佢恰返轉頭

又到星期5
睇得快都冇用,冇ep2
你呢排睇咩咁忙定本身唔得閒
我live睇緊hotd lotr bad sister咋
5days at memorial停咗
中秋都算得閒睇哂the bear
好似出埋ep2喇

頭先睇左大半集ep1
好想打撚死serena 成日回憶個跳舞scene
佢唔係都憎憎地fred既咩 做乜搞到好傷心咁
咁大班人撐佢就睇到火
emily出返一幕鏡收個靚尾都唔制 .......屌
june姐入去食早餐果幕好型大佬
事隔咁耐先驚走去洗手 笑死

放假甩左幾日 放工又冇乜時間心情追

我都係睇緊呢3套+handmaid
之外reservation dogs industry (patient睇左兩集仲未睇落去)
r&m
同埋今日定聽日仲要有atlanta final season見評論話今季好神
根本睇唔切
垃圾hbo go得一集咋
好似之前the staircase咁出少咗集
Serena扮咩傷心
之前又話要離婚
上庭同Fred同一陣線都擺明係利益
唔覺仲有咁深感情
之前仲要斬埋手指

你睇嗰4套之外 仲有5套睇緊
唔怪之得咁忙
通常慢半拍
出完一集比人email屌一下就會正常返

就係 都唔知佢扮乜
根本冇左fred佢就冇哂地位因為咁而傷心就差唔多
依家返到gilead又扮哂未亡人過街老鼠以為自己建國功臣
班男人廢事郁佢住咋 見佢大肚
反而lawrence nick咁易比佢恰返轉頭

又到星期5
janine係少數淨返既清泉唔會咁突然
追handmaid咁耐 元祖級係想見到佢幸福咋
以前仲想alma有happy end ...................

話時話esther邊度咁快搵毒藥返黎咁勁
正常人應該一早自殺死左
唔會玩到依家先食毒藥
in my skin好睇
條8婆唔知死咗未呢
daria: 你班仆街山水有相逢
幕後實好多花生食
一早知ke爛尾
jodie晨早搵定班底嗌佢過黎 轉身射個3分波開套新劇
https://twitter.com/Luimelia90/status/1570161681938141184
11月先開可能本地人去到都要排好長隊
過多半年再諗
到時睇櫻花
我覺得janine真係兇多吉少
Trailer一個佢嘅畫面都有 反而有Esther訓床上面發癲…
上季Elma佢地突然死咗 已經好sad
覺得好笑嘅位係
Janine想學June幫自己咁幫Esther
但佢幫Esther嘅方法係叫佢快啲比人搞大個肚
Janine真係傻得好可愛
同埋點解Nicole真係BB
Angela已經咗大個
Mark真係好煩 唔知佢想點
不過佢好似由頭到尾都好幫serena
我成日覺得佢地有路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞