美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好慘呀
睇哂你哋傾我都仲未睇到
上網搵嚟睇咗先

今日又lotr 同bad sister
原來bad sister係base on 2012年套英劇the out-laws
但bad sister呢套大家姐eva有份寫
Emily 唔拍 搞到個劇情好9,已經冇乜演員淨。
d 節奏好慢,唔好成日都slow motion 啦
Esther 想殺janine 但自己又食? 至少請埋Lydia 食先啦
其實而家Serena 咩身份?可以喺兩個國家走來走去?
我覺得佢似係一直想收集gilead啲人做spy 好似佢搵nick咁
佢對serena要求係放長線釣大魚 但睇嚟serena無救
最尾個Part Hannah同個笑容根本就係要同June開戰
真係寧願死好過日日俾人強
佢同putnam單獨同房個時都唔知個仆街又做咗啲咩
June佢哋都話gilead前有老公有仔女有試過正常生活 有嘢堅持落去
Esther咁細 可能真係無咩嘢令佢想繼續生存
不過我都唔想佢哋咁快死 好似alma佢哋咁 全部勁快死晒
我都鍾意睇Emily條線 不過就算佢唔拍都好
佢返去gilead都係編劇寫得太9
就咁話佢一家搬走咗想真係離開June同gilead所有嘢都make sense d
係呀,完全唔make sense, 仲要寫到佢周圍問人點解走,點解返去,太on9
睇咗lotr未
今集終於冇矮人線
終於冇了,好少少
睇左Daisy套新戲,好有Marianne feel
又係個啲唔出聲又有氣質既角色
屌 season 6 announcement冇Janinemolamola
s4個陣仲驚佢炸死咗
點知S5 ep2 已經佢係咪呢套野入面經歷最多死亡
Esther同commander單獨個陣一定有野發生
個樣咸濕到
希望佢等到June姐去救佢
aunt Lydia無論咩場合都要介紹佢啲女俾commanders
同埋佢啲女又出事啦
應該要再炒佢啦降佢級啦
班commanders滿足完Serena搞大龍鳳應該唔好俾佢走啦
要走都要留低個B

除咗Emily條線9 咗啲之外
開季頭2集都好好睇
moss姐戲裡戲外都超勁
正呀
下星期有時間都去睇先
值得入場支持
本身諗住剩係睇Daisy,估唔到劇情都幾正
我都係諗住睇daisy
我都無第二集,係咪正常
nowe覆我話 hbogoAsia hk offical 得一集喎
樓上唔知係咪都係香港區睇hbogo

屌佢老母
我上網搵咗嚟睇
原來bibi係np Connell阿媽
唔睇個名都唔認得
我上網睇
Handmaid tale 越嚟越拖,成集都係June 既內心戲
好慢 好多slow motion, 頭兩集都係Elizabeth moss directing

少埋Emily, Fred 真係唔知仲有咩講,下季好似終於完
係咪啲人又鳩噏咋 想像唔到佢做Greta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞