美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Reservation Dogs S2正式入埋今年top 10
連追返兩集都咁好睇
好擔心Jodie 成日都遇變態佬
希望唔係撚狗
Flashback

Btw今集真係…
Harper係咪終於仆街
一集Eric又反cupEric其實係咪冼鳩Harper,叫佢all in落Jesse到
Yasmin終於埋牙了不過又係俾人當sp
都幾慘下除左錢乜都無咁
Gus難得搵到想做既野which is幫傻佬,但又有成家人面識睇
場sex scene好激
如果係mira laurie我唔敢想像
依幾集好高質好intense
希望有season 3
今集公主同uncle and騎士
不過同書有出入
下季仲有冇得睇Carmy屌人,最尾好似收晒火咁
Tolkien好似本身係語言學家黎
我有魔戒套書,佢後面有教精靈語字母同點發音
hbo真係垃圾
本身已經歧視asian對眼睇1080
仆佢個街web版ep4仲未有
得app先有
如果我係黑人就屌撚死佢
racism
BT係你既朋友4K
唔好再忍HBO啲垃圾
我都已經棄左GO
唔係喎,今朝我已經係web版睇左第四集喎
恰鳩我
試過啦 唔識
我係睇go嘅垃圾
同埋鍾意喺電視開app睇
廚房佬啲火點會咁快收

有無Emmy live?
嗱都話

Outstanding supporting actress in a drama series
Patricia Arquette, “Severance”
Julia Garner, “Ozark” *WINNER
Jung Ho-yeon, “Squid Game”
Christina Ricci, “Yellowjackets”
Rhea Seehorn, “Better Call Saul”
J. Smith-Cameron, “Succession”
Sarah Snook, “Succession”
Sydney Sweeney, “Euphoria”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞