美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我屌
拉落去原來有成個系列其他明星version
笑撚到抹眼淚
https://twitter.com/mawju5/status/1575957958671839232
同一個Mario tone
頭先睇完
一路仲以為個guardian係奸
我見luke咁放鬆就知會瀨野以為係保齡球場就俾人捉
就算係後期加落去都好好笑
如果真係咁樣現場嗌出黎 gigi hadid呢個會笑到瀨
保齡球場睇到幾緊張
以為下一秒就會出事個男仔又咁鬼
結果都應該係太pure想人陪

serena條線幾吸引handmaid線
有得睇佢折墮
Serena 以為自己係icon,個個都拜佢
但其實係成班痴線婆當佢玩具咁
gilead都係求其應承下你 俾啲嘢佢玩下
上集仲話做親善大使做咗未夠一日就收皮變左handmaid
依家佢住喺人屋企等於做handmaid派入屋咁
等佢生咗 果兩公婆就即刻接收佢個b

白卡出没注意

Louie 太婆媽啦 正一melody 黎
我預告見到記者個樣,佢可以唔洗變吸血鬼
睇完normal people鍾意左佢 為左佢睇左套戲
見大家講到好嬲我都立即開嚟睇
bowling成場戲都等緊有事發生原來純chill
估唔到個後生仔咁pure
Serena喺加拿大生活「人道」咗
佢已經唔記得gilead嘅女人係冇地位
仲諗住可以同commanders爭取多啲野
不如加拿大 家計會請佢做啦
個班好恨生B嘅女人好痴線,好似未見過人大肚咁
都想睇wheeler個家人會對佢點
應該係加拿大patrols捉佢哋咋嘛
一開波個班人舉牌話唔歡迎啲Americans
之後又講加拿大想趕走喺邊界生活個班前handmaids
JP終於都
今集開頭都有啲緊張

如果opening credit可以加埋凍櫃元素落去真係會無敵
有冇人有睇Apple Tv套pachinko?
一口氣睇咗6集
真係唔錯
但Emmy得一項提名Emmy真係人氣獎,垃圾
同樣韓劇我覺得呢套唔差過魷魚
不過可能pachinko講4代人
節奏冇魷魚咁快同埋呢類家族歷史劇少啲人睇
但穿插唔同年代故事都講得好好
唔會亂
Let the right one in 2008 瑞典版

Let me in 2010 Hollywood 翻拍

Let the right one in 2022 Showtime 電視劇

瑞典版同小說係神作
The Peripheral Season 1 - Official Trailer | Prime Video
Oct 21
https://www.youtube.com/watch?v=bRdkRQzcrrc
Wednesday Addams | Official Trailer | Netflix
Nov 23
https://www.youtube.com/watch?v=Q73UhUTs6y0
His Dark Materials Season 3 | Official Teaser | HBO
Dec 5
https://www.youtube.com/watch?v=FaOe3BegjgE
頭半集都好想攬下becka
睇住佢jesse mode

估唔到最尾有咁多候選人好難估 但覺得9成唔係grace/個女
老老實實好怕下集有cliffhanger之後renew S2
如果finale可以完滿end就高質到尾
有冇now tv用家?
AXN on demand 套FBI…
點解ending下架時間可以係10月16
但中間D集數下架時間又可以係10月23
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞