美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
佢以前仲想"色誘"serenacoconut and treason
對gilead黎講係叛國者老婆
對canada係線人/污點證人
不過做證人做得佢咁撚串
原本諗住反fred 不過同fred傾唔掂數 驚個b會歸fred
彈出彈入 s4尾轉軚諗住變返同fred同一陣線
結果
睇左今集bad sis未勁好笑
係呀改編劇黎
推介埋大家姐之前寫另一套英劇叫catastrophe 都係好高分
好鐘意alma
janine洗腦係洗得太深 但佢搵到自己生存一套方法
雖然套劇好多人都好慘
但真係覺得janine係最tragic果個我要見到佢離開gilead
光復帶埋個女走呀屌

https://64.media.tumblr.com/f168cdc708d23f992bb8fcfecf3c714d/14c09bb549be4123-72/s540x810/aae53d534a47a9530779fe52a9f5d7994d305501.gif
有daisy點都要睇
Ser Criston太少build up,佢咁樣同queen自爆出賣公主好奇怪,無公主佢邊有今日
我都覺之後應該會同uncle

無左milly有番Olivia當補數
industry睇左未,今日係finale
唔知仲會唔會有S3
笑左出聲
唔明點解Serena 唔洗留係gilead
理論上黎講佢俾canada拉咗
same energy

已經追返進度今日finale未睇
我見賽後討論話個尾收到可以冇S3都得
咪就係洗唔洗沉船沉到私奔咁快
寫到佢份人咁天真
daemon識食條女黎緊都有份騎龍

hotd開個頭咁多人睇都幾大程度靠佢carry
怨婦組合
https://twitter.com/kyIosvoid/status/1570053930033336325
好鍾意catastrophe 睇嚟要追bad sis了
我都唔鍾意睇Nick 佢個樣成日屙屎唔出咁
同埋都已經5季 佢個角色好似唔知點咁
如果janine都死 班原始handmaid得June Emily幸存
上集又係好神,Harper次次就仆街都會有計光環真係好大
Yasmin最尾終爆seed屌柒Kenny好撚正
OH NO我想繼續睇呀
Show唔到佢好重視Honor囉,明明自己鳩痕,先同公主搞埋一齊,又講到自己幾忠心,點知俾queen大兩大即刻自爆
睇預告我見佢大左肚,唔知邊個係經手人
原來依part係原創本身都預左wedding會有事,但係咁樣打死人之後仲要即刻結婚,成件事好似想趕收工,去time jump咁
佢地會唔會搞埋一齊King香左之後
啲gif好有回憶唔好死啦
都唔明 點解會俾佢返gilead, 佢返到gilead d 人又好似assume 佢會返Canada
睇咗啦今集
臨尾10分鐘
估唔到ursula咁驚竟然係佢仲諗緊點殺jp
大家姐集集都俾啲妹說佢keep going
呢件咁搞笑嘅事但Grace冇份好慘
jp今集唔知死唔死得去
不過下集title係rest in peace
但睇opening credit係咪差刀/斧頭未出
同埋唔知Thomas拎到咩消息

btw自從知道bibi係Connell老母我就覺得佢好好戲

多謝推介
一定睇
點解會用succession theme咁有taste
JP已經超越左人類既存在cls
彈起身果下笑死
臨尾一路吊住佢尾睇得好開心終於跌落去睇到勁滿足

ursula最urgent想佢死
會唔會未必死得去
因為之前唔係話佢試過企圖自殺? 係咪講呢單野
覺得保險佬開始比grace感化如果知jp生前咁仆街對佢咁差

你唔講真係唔知 好震驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞