美劇集中討論區(67)HOTD vs LOTR |Patient |Handmaid S5| Atlanta Final

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
公主串番佢姑姐個到,已經好正
可惜得番4集見到佢
龍媽頭幾季真係唔掂,係之後先好啲
睇You個陣已經知佢非池中物
Victoria BB好似involve左啲女權運動好掛住佢
係幾dark想見下harper佢地個老母係點,兩兄妹講到勁恐怖咁Harper已經正式癲左
Eric真係。。。被退休姐使唔使頹成咁
兩個係好番少少,但佢地傾多兩句,一定會嘈交
間屋真係cls,佢老豆真係勁有錢,連個唔知幾多奶間屋都勁大

Rob屋企又係有issue,係咪個個做得ibank,屋企都係有issue個個都係咁睇個勢好快又食埋

Yasmin真係有啲天真始終都係溫室長大,上集老豆講到咁明都get唔到
快睇
今年top10劇
我覺得炒炒地啲劇情唔係好得,不過畫面真係世界級
唯一係去矮人族個條線好睇,其他真係麻麻地
宜家同hotd隻秋應該會輸得好慘
我都覺得佢地兩個同marvel唔match
入左marvel好易定型
ep2我都未睇
黑人精靈真係wtf啲精靈造型冇正傳咁型
反galadriel 嗰個簡直好似野人咁
仲有
右上角

正wor屌
jodie唔接埋一份
好高質既fan art
ep1班精靈比起lotr果陣廢咁多咁既
得galadriel一個打
雪怪果場仲要打得咁柒

個隊友三尖8角
galadriel個fd又鞋抽面
high king又唔型
黑人精靈反而靚仔過佢地
以前lotr班美型精靈去哂邊
好明顯係突登行開一邊
除非好似florence pugh咁本身實力派唔驚
但我覺得black widow套戲喺佢cv入面都算伏既level
所以唔想jodie/daisy拍佢地啲伏戲
因為佢唔係single
唔准再提我玻璃心

不過接花球原意好似只係for結婚?
已經白返哂
唔知有冇keep到一個月
wallpaper咁啲背景
https://twitter.com/FellowshipFans/status/1566034432036855809

整合下先
galadriel線
外星人線
精靈矮人建築線
黑人失散線
村民走難線
暫時我覺得冇乜邊條線鐘意睇 但又冇話憎睇

lotr唔知會唔會成個s1用黎build up
我覺得bw係flo帶起成套野 yelena個角色真係好正
啱啱開第一集
夜晚唔應該睇
好 撚 肚 餓 呀 屌
睇完好肚餓 d肉
LOTR = Leave Outside The Rules
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞