用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩?

1001 回覆
59 Like 15 Dislike
有發現?
有冇人接力
Android 12裝左之後點用?
裝左mixed Chinese keyboard 都簡唔到
可能個作者已經死咗
苦主留名。
用software爆開後有啲位還原唔到
個人鐘意用kaiboard多d
不過an冇就冇計

miles大哥又冇更新
依家用swiftkey頂住檔但都幾唔就手
好多字冇
an13 如果無得用咁我用an仲有乜意思
為咗個keyboard,一直都唔肯更新去an13 有冇大神可以幫幫忙,救吓個app?
輕輕推一推
點解無人做
好簡單 無錢收
佢唔係無,你del返打左既再打,d字就出返黎
有無developer都用緊,幫幫手啦,我會課金
我由佢一出用到ios抄佢我轉會用ip6,之後頂唔順ios用返an... 試過Gboard同ms swiftkey都搞唔掂
課金+1
+2 gboard 對比係垃圾
+3
呢個時候幾多錢都肯課
真係課金都制,希望佢肯再出山
你開個合理嘅價出黎應該有人會接
難度唔算好高
按你喜好customise俾你都得
但係肯定唔係幾百蚊搞得掂
mile Leung最大特點係可以中英數夾雜
唔駛shift去英文/數字頁面先打到英文/數字, 一版有晒中英數
對香港人黎講係特別user friendly

同埋佢個關聯字真係好勁。簡稱tst可以出尖沙咀,首字母hapv可以出生日快樂,突然失憶唔記得點打仲可以直接打英文,turtle可以出龜。

最大缺點就係好似你地咁講,唔可以一口氣打晒成句,要選字。

為左留住呢個輸入法真係死都唔upgrade去13住.....
呢個輸入法我俾 100 都買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞