用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩?

1001 回覆
59 Like 15 Dislike
已評 5 星
死推 GBOARD
真係笑而不語 , 覆都廢事
願意課金
已5星
trime 果個跟佢set 完都係冇辦法中英混打
唔知班友推黎做乜
雖然我冇用你個solution
但啲人為屌以屌,唔洗理佢哋
冇人話過包生仔,你又冇理由要entertain佢哋
你出發點都係分享,姑勿論個成果,但有選擇點都好過冇
如果剩係講功能上嘅問題fair enough,你都自己承認有不足,但人身攻擊你真係over 哂
我諗新dev應該都有睇依個po,如果唔係一直有你同其他人討論可能一早沉咗,件事都不了了之
anyways,唔洗理條屌撚
似乎你裝唔啱
但我估你無興趣討論邊度錯
由得佢啦
我都唔知裝錯d 咩
開頭用trime最新version 唔work
跟住發現睇漏左 跟佢講 降返version
去佢個github 到download 個 zip
跟住copy 落個唔記得咩folder
Trime app 入面load 到 profile
打到中文
英文好似唔洗撳轉語言
但係英文要撳多一下去揀字
咁咪仲慢過我撳一下轉英文輸入法打字
感謝巴打既努力, 巳經比埋5星正評去play store

好過由P.1 開始吹到尾果個乜鬼野哈哈哈哈
一味叫人gboard gboard, 明明大把人講左唔順手唔見左某d feature

完全係平時番工遇倒果d 自我中心唔會理人想點嘅IT 狗
trime 果個跟佢set 完都係冇辦法中英混打
唔知班友推黎做乜
似乎你裝唔啱
但我估你無興趣討論邊度錯
由得佢啦
我都唔知裝錯d 咩
開頭用trime最新version 唔work
跟住發現睇漏左 跟佢講 降返version
去佢個github 到download 個 zip
跟住copy 落個唔記得咩folder
Trime app 入面load 到 profile
打到中文
英文好似唔洗撳轉語言
但係英文要撳多一下去揀字
咁咪仲慢過我撳一下轉英文輸入法打字

仲要撳多一下去揀字咁on9?
相較之下用返g board唔好?
裝黎裝去

尋晚發現有小小問題
有時就好似畫面咁個keyboard無退出
按back掣都無反應
我仲用緊an 12 嘅
之前嚴重好多成個back掣都食死晒
所以我先焗住棄用miles leung

都係小問題
得閒可以幫手睇睇
好滾動,想實行承諾俾錢
有冇淨係速成用咁耐an機都係用佢
剩係覺得佢好撚煩

人地話佢兩句就長篇大輪真係自我中心it狗mode
又係行外人睇IT狗, 真正IT狗先唔會彩你.
IT狗最撚懶
比人話it狗但唔係it狗咪仲慘
ching 有冇接觸過 it 狗架
懶個啲IT 狗就會用 iphone 啦
android 工程師大部分都係固執
又係外行人睇內行人
笑死

多謝你,部新電話好用返晒
啱啱update完,
個keyboard會影響 one hand operation +
之前版本冇事,同埋宜家個version會收唔埋個keyboard, 求fix
同路
更新完彈完個keyboard出黎就撳極無反應
S23
作者個fb page有update
應該要裝返舊果個先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞