用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩?

1001 回覆
59 Like 15 Dislike
搞掂等加新功能

點樣可以set唔要個2個箭嘴?
我都係
想問下邊度可以裝返舊個個?

因為我係play store download 佢逼我上最新
thx
好撚爽
如果加埋emoji就仲方便
係囉要轉輸入法至得
但我有講有啲字要用五代倉頡至得出
例如「非」字
真心多謝做返個app 果位,使用體驗超完美
選字果度啲字點細啲

好大隻字
paging button?
打開windows中一卜卜卜 ok呀
本身用開gboard 想請問聲,用miles打倉頡,唔係㩒space bar confirm 而係直接㩒粒字?定我有嘢set漏咗?打完㩒spacebar 佢出個字碼
要係上面選字(?
解救蒼生
例如我打「屌」,我會打srlb,咁之後㩒enter 只會出返srlb所以我要打完srlb之後響關聯字度揀「屌」字。我唔知我係咪set錯嘢定佢本身係咁set, 我睇setting 唔覺有得改
聽落合理
話哂係mix, 同時有咁多種輸入法,單用空白點估
開咗2

用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩? 答:唔洗轉
https://lih.kg/3327778
都係不過照咁計用miles leung嘅係咪本身打速成多呢?本身倉頡少需要選字有啲唔慣
miles leung就唔知
依家幫手main個作者就係打倉頡
大大可唔可以整埋廣東話拼音呀。。如有需要唔介意課金 用其他keyboard打字奇撚怪怪咁。。有d頂唔緊
嘩。。。。
完全返嚟喇
好多字唔識打嘅人最岩用呢個輸入法
請問有無可以寫個IOS版
我唔寫App只係用App
樓上俾人hi到飛起你真係要問我

同樣諗法 已有App優先
現存唔係已經有KaiBoard咩?
如果只係差詞典嘅
FB個page已經爆咗Miles份嘢出黎
當User dict加返啲詞入去得唔得
定係差咁啲功能?

我無iPhone無得試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞