用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩?

1001 回覆
59 Like 15 Dislike
Sorry各位巴打
原本諗住放假整啲嘢但係屋企有啲事唔得閒
預期大半個月內都唔得閒理

如果請唔到人亦無人出錢
都係問返有冇人力可以幫手
有啲要偏多人力/要時間討論達成共識嘅嘢可以準備一下先

曲腥巴打個config我只係deploy到但用唔到(crash on candidate search)
初步估係abcd啲字母都入晒做有效嘅字詞個candidate search space太大
推爆咗我部cheap cheap機
不過我遲啲再試下確認

下面分三個post講講低難度嘅嘢可以幫手:
字碼&詞表
keyboard layout同預期按鍵反應
字詞搜索範圍設定

但係有人想睇先打 好多嘢做緊
想睇,不過巴打有時間先啦
都up 咗咁耐,急不在一時
感激
幫推一下
依加佢每日都問我up唔upgrade
好怕有日真係會唔小心禁錯
ios 有個kaiboard , 叫做有7 成似, 有無機會出android 版?
我可以俾錢呀,update啦
用google輸入法搞到我打字慢晒

gboard廢到連關聯字都唔識學
我搞緊,唔知得唔得
希望下個月可以出街
期待
感謝付個出心出力既巴打
部S22 ultra啱啱update咗新firmware,Miles Leung個輸入法work返啦!

Yeah
omg
仆街,等我啱啱買咗部iphone,唉。。。
巴打你firmware version 係幾多,點解我update左都唔work
pixel 6 都係唔得
Current version:
S9080ZHU2BVL1
死火,啱啱得咗一排,我disable返之前裝嘅keyboard(GBoard)剩用Miles 個keyboard,而家又吾得
試下enable番Gboard, 睇下有無反應
如果望遠巴肯出埋an就好
攪吾典,都喺出吾返黎
如果有Ching upgrade完個firmware而又work,千萬吾好攪個keyboard setting,一攪就吾work
加油
全力支持巴打 到時整返個收費版課少少金支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞