用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩?

1001 回覆
59 Like 15 Dislike
希望佢出山
呢隻都係一樣選唔到字
我揀到wor , an13 zenfone9
我都係zenfone9 an13 2060 beta
越來越多人上咗13出事
有無人講吓an13 係點樣用唔到法
而家重喺an12
揀字嗰行無野出
只當咗英文
個keyboard出咗十年,竟然無其他keyboard可以做到同佢一樣/更好嘅function
成件事都已經好搞笑
或者用倉頡速成打中文嘅已經係好小眾
想問s22u 係唔係都仲係 and12?
係lor因為an 13 emulator係揀到字
mixed chinese keyboard 真係搵唔到代替品

用左10幾年都有, 無左好唔慣
最啱香港人
亦只啱香港人
我an 機都係裝miles leung. 不過用黎打廣東話輸入法. 係an 機上面, 無一隻輸入法好得過佢. 係無.

IOS 類似嘅可以試Cantoboard, 有廣東話, 有速成有倉頡
https://apps.apple.com/us/app/cantoboard/id1556817074
所以唔可以望 gboard 會有類似功能
萊姆好似又係個作者無更新
一直用開好好用
我都喺用萊姆
最西係之前喺andrdoid studio試, 個13模擬器無事, 行到
當堂唔想試
一定唔簡單
FYI各位高手
揀字個View叫CandidateView
得閒研究下點解爆開APK再改CODE改到可以岩用AN13先

為左用中英混打, 要學做工程師
最西係之前喺andrdoid studio試, 個13模擬器無事, 行到
當堂唔想試
一定唔簡單
暫時諗到可以download埋其他係an13上面可行既keyboard既apk, 再爆開對比下d code
FYI各位高手
揀字個View叫CandidatesView
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞