用開Miles Leung輸入法又升咗android13嘅巴打轉咗用咩?

1001 回覆
59 Like 15 Dislike
講左好多次係唔會呀
如果有人可以拎到三星既速成鍵盤出黎比其它機用,
或者Sony an11既速成鍵盤比an13機用

都已經屌打gboard 同swiftkey
哩個POST置頂啦
三星keyboard都係要轉輸入法wor
cedime +1

但無得一鍵開Google voice input哩下麻煩
真, 但唔好月費就得
冇原code, 識改都冇得改
直接整個新
至少佢有常用字,唔會亂比關聯詞,同唔會打打下無字揀
唔敢換機,留名等an13版
唔算
出左事啦,用緊gboard頂住先
屌啦星, 剛剛係火星返黎,買左部新機裝返個混速,念住happy 一下啦,點知比部機fake左升13 一直都痛苦到電話都唔想掂
唔好講話一千,1皮都冇問題, 問題係有冇人做得返用得到改變善埋bug。
如果要一次性眾籌個development cost ,我願意比1皮。只要真心幫到有個真香港人嘅ime 。

冇左呢個ime仆街電話都唔識用了
無啦啦俾人reply咗
入黎隨口嗡兩句

Candidate view死應該唔只Miles問題
有興趣可以八掛下人哋Trime搞乜
https://github.com/osfans/trime/issues/826

雖然我每次走入黎話有active project做緊中文IME都會俾人負評
但係借呢個project開發成本應該真係低啲同埋之後有community可以幫你
萬一下次升SDK又死都可以求救

BTW 人哋粵拼真係做好咗唔係淨係叫春
https://github.com/rime/rime-cantonese
係咪composing: Return1黎send英文出去
唔明你講乜。
巴打,找明你講乜了
而家個 keyboard 搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞