加拿大Stream A - 課金揮手交流區(9)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
On9冇check自己sp做咗biometrics 交stream A application果陣唔小心俾多咗呢舊錢交完先發現,即刻email ircc問,但係application入面張receipt已經係多咗舊多餘錢嘅狀態有冇人試過我咁岸鳩而又有得refund番?同埋想知道會唔會因為咁而拖慢review嘅進度?
補充一下,我冇係ePost入面問,因為睇到好多人講佢哋因為太多spam message唔會再覆message。我應唔應該係ePost入面解釋番我嘅情況?
AC 又加左價
5000幾諗住等佢個價跌下
點知彈左上去差唔多七千
最多只跌幾百
Confirm 日子真係唔好等
前幾日睇5500都有
以為升盡左, 會跌返落去, 點知再升上去
唔買咪仲貴….
遲下去返一皮
日本遲d開關航空公司都開始準備調配
機同人都開始唔夠
啱啱SOWP都收到通知做biometric
取消咗SP今日果個
下星期一一齊去做
Receipt SOWP唔需要再upload
點解咁快
我SP 8月中收bio letter,8月底做埋bio,但swop到依家都未有bio letter
話口未完就收到通知
可能交錢時錯有錯着揀咗多人做bio
你畀左單人定family ?
SOWP遲SP 一日就收到request
尋日仲諗緊又奶野唔見左CAD85
今朝又諗會唔會收到可以一齊做
我老婆係超級路痴好難教佢去
起身睇都係冇
點知啱啱收到仲可取消今日個booking
我同你一樣,都係一次俾兩份錢
Steam A 係 2026 到期 ?
係咪要2026 deadline 前grad 就ok ?
咁我係好彩…
Grad+齊文件申請
洗唔洗批埋?
唔駛
thanks
想問多樣如果讀完拎左PR 係唔係永久?
轉citzenship 果3 years 佢寫before application, 咁if 我2026 拎左PR - > 2034 先start fulfill個 3 years 去citzenship係咪都得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞