有無澳洲巴打? 揸緊咩車多?

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
HSV好正
揸兩年就換車係咪Mazda 3好啲
應該差唔多
不過新款Mazda 3銷量真係無i30咁好
日系: Mazda, Subaru
韓系: Hyundai, Kia

Btw, 扮外國的中國車 MG
真係見佢前面憎佢後面
都唔知點解仲有班窮撚買
明明韓系都已經好平
揸左兩個幾月,細細部好揸,腳車一流又有空間感
無計.... 18K 買到果架垃圾MG3, apple carplay
我都同D 鬼佬傾過計, 佢地根本唔會明中國果種賤
佢會同番你講, 你身邊D 乜乜乜都係MIC 啦
平根本等於一切
我啱啱賣走部Cayenne 9萬
但我15-6萬買
18K新車?d人就算用用下tol左都唔撚肉赤啦
18K揸到2年最後都冇乜所謂了
澳洲少左咁多細車賣 jazz march i20 都無
2萬左右腳車一隻手數哂
本身都鍾意kcar

揀ignis都係因為澳洲無hustler
細車係澳洲根本就冇市場
Landcursiser 4500cc V8賣到唔夠賣
二手車同新車一樣價錢
呢d先係澳洲佬想要既車V8
想買偽7 suv / 真 7 mpv
睇緊 kia sorento , mazda cx9 , honda odyssey
Au 係踭少人揸?

同同價位唔知仲有咩選擇...
好頭痛
honda odyssey依家好似冇左平嗰隻版本$47000
得返$56000隻貴版
澳洲得呢款7人車行貨睇得下
SUV推薦Kluger 2.5HYBRID如果唔介意等 $56000
真係好撚慳油
剛剛睇過,幾好
但靚小小既 grande hybird 要成 80k , 都唔平
Kluger叫做坐到7個但冇Odyessy趟門咁方便
但Odyessy食油多成倍 舊式引擎
唔駛封頂啦Grande價錢貴太多
呢款Hybrid一缸行1000km我覺得好OK
頭幾年翻廠保養$250/年都幾抵
Outlander o ng ok?
10年保養幾吸引, 又岩岩轉左款
hyundai palisade 7 seater我都覺得幾好
但好似有facelift
早兩日經過freeway先有架跪低咗
一齊加入 V250 行列啦
Vito?
Vito 係貨 van
之後有
Valente
V220
V250
就出 V300
價錢差好遠喎
bne 市區為主 1萬aud以內有咩選擇,唔車人
目前睇focus(12-14) over少少既cx3 cx5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞